Batterier

Hos oss i Nordamp finner du et bredt utvalg av batterier tilpasset spesifikt for e-sigaretter i høy kvalitet til en billig pris! I tillegg til mod-batterier finner du også eGo-batterier, adaptere og batteritilbehør.

Hvilket batteri bør jeg velge?

Det som er viktig å tenke på når det kommer til batterier er at i tillegg til formfaktoren til batteriet er at også det elektroniske passer til e-sigaretten. Det vil si at det er viktig å sjekke at watt, volt og ampere er innenfor verdiene som vapen kan håndtere.

Føler du deg usikker på hvilket batteri som vil passe din vape-mod, kan du selvfølgelig kontakte en av våre vape-eksperter på support eller i en av våre butikker rundt om i landet.

Eksterne mod batterier

For vape-mods hender det også at du må bruke eksterne batterier. Hos oss finner du de vanligste batteritypene her. Inkludert 18650, 20700, 21700 og flere andre størrelser.

Noen vape-mods krever også at to batterier installeres. Dette står som regel alltid på produktsiden, alternativt finner du det i brukermanualen.

eGo-batterier

Du kan også finne massevis av eGo-batterier hos oss. Disse batteriene skrus ganske enkelt på og installeres i en eGo eller 510 gjenget fordamper.

Batteritilbehør

Vi i Nordamp selger også diverse batteritilbehør. Du finner også batteriadaptere for eGo vaporizers med 510 eller eGo gjenger, batteriwraps og slitesterke batteribokser.

Batteripakker

Battery wraps er et silikonhylster som du monterer over selve batteriet og som beskytter batteriet mot overfladiske påvirkinger som forringer batteriet. Disse har vanligvis en litt fargerik tone eller en fantastisk heldekkende grafisk design.

Vi har også noen wraps som er montert som vanlig "krympeplast" i noen fargetoner. Som du så legger over selve batteriet og deretter bruker f.eks. en hårføner som varmer opp og tetter plasten rundt batteriet.

Hvor lenge varer et vape-batteri?

Vape-batterier varer veldig forskjellig og er helt avhengig av elektronikken i vapen. Det er mange forskjellige faktorer i tillegg til personlig bruk som spiller inn på hvor mye strøm som forbrukes.

Dette gjør det svært vanskelig å si med strak arm nøyaktig hvor lenge strømmen i batteriet vil vare og kan være alt fra noen dager med vaping til en uke.

Håndtere batteriene dine trygt

Blant vårt tilbehør finner du også batteribokser. Dette er bransjens absolutt mest anbefalte beholdere for de eksterne batteriene og er en ekstra beskyttelse ved oppbevaring av batteriene.

Grunnen til at vi anbefaler dette er fordi batteriene er laget av Li-On eller Li-Po. Enhver skade, stor eller liten, kan påvirke batteriene noe og skade både vapen og folk rundt.

24 Produkter

Set Descending Direction
per side