Batterier

Vape-batterier - Kjøp e-cig-batterier på Nordamp.no

Vi i Nordamp.no har stor tro på høy kvalitet og sikkerhet, og akkurat det finner du i våre vape-batterier som vi markedsfører. Vi har gjort vår forskning nøye på vaping-batterier som er trygge å bruke, men vi oppfordrer alltid kundene våre til å tenke på sikkerheten til batterier selv.

Du må ha stor respekt for batterier og bruker du dem kan det oppstå farlige situasjoner og for å motvirke dette, oppfordrer vi alltid våre kunder til å trygt oppbevare vape-batterier i en lukket batteriboks og bære batteriene løse i lommen!

I vårt sortiment finner du markedets vanligste former som: 18650, 21700 og 20700 som er tilpasset elektroniske sigaretter og produsert fra kjente merker som Sony og Samsung.

I vår produktinformasjon om våre produkter nevner vi alltid hvilken batteritype som er egnet og også våre anbefalinger for hvilket vape-batteri som passer best for den typen e-sigarett du har valgt. 

Igjen, vi oppfordrer deg alltid til å tenke på sikkerhet når du håndterer batterier! Lad aldri dine eksterne vape-batterier uten tilsyn og hold et ekstra godt øye med batteriene hvis det har oppstått skade på batteriet!

Batterier

36 Produkter

Set Descending Direction
per side