Coiler

E-sigarettspole / fordamper

Spoler / fordampere / brennere / Atomizer er en av de viktigste komponentene til din e-sigarett. Du kan si at coilen er motoren i din e-cig, coilen fordamper E-væsken gjør det mulig å inhalere. Det finnes mange forskjellige varianter av fordampere, noen fordampere er mer fokuserte for å gi en fyldig og rettferdig smaksproduksjon mens noen brennere fokuserer på store skyer og mye damp.

Du finner alle typer brennere med ulike egenskaper og ulik motstand for e-sigaretter hos oss til gunstige priser og raske leveranser. Vi tilbyr mesh coil, standard og andre ferdige fordampere.

Hva er en spole?

Som vi nevnte tidligere, er en ecigg coil fordamperen for e-sigaretten din. Spolen består for kort av bomull med en liten tynn metalltråd. Når du starter din E-sig, vil e-væsken ledes fra tanken din inn i brenneren og coilens bomull, hvor den deretter vil fordampe til en smakfull damp. Det er viktig at du drypper litt væske i bomullen og lar den elektroniske sigaretten hvile en stund før du begynner å bruke den, slik at bomullen får tid til å absorbere e-juicen. Ellers er det fare for at du brenner spolen.

Spolen smaker brent - Ting å tenke på

Hvis e-væsken begynner å smake brent, er det på tide å bytte ut fordamperen. Det er viktig å være forsiktig når du bruker den elektroniske sigaretten og husk å ikke inhalere for fort, hardt eller ofte. Hvis du opplever en brent smak, ja da er det som regel på tide å skifte. Det er også viktig at du sjekker at fordamperen din tåler den wattstyrken du ønsker å kjøre på. Du kan se maksimal watt på emballasjen.

En annen faktor som også spiller en rolle for levetiden til e-cig-brenneren din, er hvilke smaker du velger. Søte væsker har en tendens til å slites raskere på fordamperen.

Bruker du e-sigaretten din regelmessig, får du selvfølgelig en daglig slitasje på spolen din. En spole skal vare ca 2-4 uker før den må skiftes.

Hvilke spoler til e-cig-en min?

Hvis du er usikker på hvilken brenner som er riktig for din elektroniske sigarett, kan du alltid se på emballasjen for å se hvilke du skal bruke. Det kan være vanskelig og rotete å blande forskjellige motstander, ohm-tall, mesh og watt. Føler du deg usikker kan du alltid se deg rundt i butikken etter din e-sigarett og se hvilke spoler som passer eller henvende deg til vårt kompetente personale.

Produkter 1-48 av 264

Set Descending Direction
Page
per side