Larvik Damputstyr og Dampmannen er nå i NorDamp-familien

Larvik Damputstyr og Dampmannen er nå i NorDamp-familien

7. februar 2022
Posted in: Info

NorDamp er nå Norges og Skandinavias største aktør innen e-sigaretter og dampeutstyr.

Målsetningen til NorDamp er å jobbe for alle som bruker e-sigaretter og alle bedrifter som selger til forbrukerne. Det var derfor ikke unaturlig å innvie Dampmannen og Larvik Damputstyr i NorDamp-familien.

Ole Bjørn Valen er en kjent kunstner i Larvik og Porsgrunn. For ca 6 år siden drev han en outlet butikk i Porsgrunn, og dette ble starten på e-sigarett eventyret. Etter å ha kommet over en forhandler som solgte e-sigaretter så tok han det inn i sitt butikk utvalg. Det viste seg at dette var meget smart, da dampeutstyr viste seg å være populært. I 2019 kjøpte Ole Bjørn Larvik Damputstyr og Dampmannen.

Og i tillegg sluttet jeg å røyke med å dampe av dette produktet selv. Jeg var en stor røyker før jeg gikk over til damp. Jeg mener e-sigaretter er den nye røyken på en sunn måte. Tror det går ganske fort at det har tatt helt over for sigaretter. Jeg har stått mye i butikk, og møtt kunder med forskjellige lungesykdommer og andre sykdommer. Av ren erfaring har jeg erfart at det er ett helsevinnende produkt, forteller Ole Bjørn Valen.


I 2019 kjøpte Ole Bjørn Larvik Damputstyr og Dampmannen. Noen år etter trakk Ole Bjørn seg tilbake for å jobbe med kunst resten av sitt liv etter å ha jobbet med kunst i 30 år på hobby basis. Målet var å utvide og vokse, da det tar en del kapital å utvide, ble det heller en sammenslåing med NorDamp. Det er litt blandete følelser, men alt i alt for fremtiden er dette rette veien å gå. Ole Bjørn har 3 galleri, beliggende i Porsgrunn, Larvik og Kragerø. Galleri Valen er fylt til randen med friske farger og nydelig Pop-art kunst. Stafettpinnen til dampeverdenen overlot han til sønnen sin, William Valen. William er 20 år gammel og veldig godt likt av alle kundene som kommer innom butikken. Han har hatt hovedbase i Larvik på Larvik Damputstyr, som nå får navnet NorDamp Larvik.

Jeg liker å skille meg ut og ikke gjøre det som er vanlig å gjøre. Liker å hjelpe andre i livet på psykisk og fysisk helse. Det er nok den største grunnen til at jeg liker denne jobben! Jeg får faktisk reddet liv ved å få folk til å slutte med sigarettene og over til damp. Og jeg tror damp blir mer og mer populært, spesielt i Norge! Jeg har ikke jobbet med mange kollegaer før, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg gleder meg til å lære med om business verden. Det at vi slår oss sammen med NorDamp er bare positivt. Forteller William Valen.

Hedda Garvik er Avdelingsleder for NorDamp Porsgrunn, tidligere Dampmannen. Hun er en hjertevarm ung dame, med mye kunnskap om e-sigaretter og damp. Hun er utadvendt person, som gjør at alle som møter henne inne i butikken i føler seg velkommen og godt tatt vare på. Hennes sterkeste side er at hun er god på å se personer og er en god menneskekjenner, og finner veldig lett den rette startpakken for hver enkelt person. Samtidig er hun veldig flink til å ha orden på systemer, i butikken og andre administrative papirer.

Det å få så mange gode tilbakemeldinger fra kunder, få høre fine historier om at andre mennesker har bedre helse etter å ha begynt med e-sigaretter, gir meg det lille ekstra i hverdagen. Å være sin egen sjef er ihvertfall veldig gøy. Det at vi har slått oss sammen med NorDamp blir veldig lærerikt og jeg tror vi kommer til ett nytt nivå. At kunnskapsnivået øker og at omdømmet vårt vokser, forteller Hedda

I slutten av februar og begynnelsen av mars får Larvik Damputstyr og Dampmannen NorDamp utseende på butikkene sine. Det blir reåpningsdag med de samme gode lederne, ansatte og kundene. Og ikke minst – kake, ballonger og fest stemning.