NorDamp Porsgrunn 4 år!

NorDamp Porsgrunn 4 år!

20. februar 2022
Posted in: Info

Er du eller noen du kjenner i tenkeboksen med tanke på innkjøp av en vape/damper? Her vil vi gi en kort innføring i hva man burde tenke på for å velge riktig vape/damper.

Det finnes ett utroli

Porsgrunn blir ofte kalt Seilskutebyen eller Porselensbyen. Porselensbyen av den enkle grunn produsering av “det hvite gull” i Porsgrund Porselænsfabrik som startet allerede i 1887. Derimot Seilskutebyen har ett litt tidligere opphav. Helleristninger fra Gjerpen viser ett bronsealderskip med mast og firkantet seil. Den rike kulturutviklingen i bronsealderen tyder på at det ble drevet skipsfart og handel med utlandet. På 1880-tallet var Porsgrunn en av de store norske sjøfartsbyene. Porsgrunn grenser til byen Skien. Hele 8 km er det fra sentrum i Skien til sentrum i Porsgrunn.

Dampmannen Porsgrunn er nå blitt NorDamp Porsgrunn. Februar i 2018 åpnet Dampmannen for første gang og har siden hjulpet mange med å slutte å røyke med nettopp e-sigaretter. Midt i Porsgrunn sentrum, i ett hav av restauranter og med kort gåavstand til Down Town Kjøpesenter ligger NorDamp Porsgrunn i Storgata. Funfact: NorDamp Porsgrunn er nå den 4. butikken som har lokasjon i “Storgata”. Storgata eller Storgaten er en av Norges vanligste gatenavn og er gjerne en sentrumsnær gate.

g stort utvalg av vape/dampere på markedet. Så hvordan skal man finne ut av hva man trenger når man starter med dette? Jo, da bør dere lese litt videre. Her vil vi gi dere en kort og grei forklaring på de forskjellige typene og deres virkemåte. På denne måten får dere ett innblikk i hva som kan passe for nettopp deg og ditt bruk/behov.

Hedda Garvik er Avdelingsleder i ett av våre nyeste tilskudd i NorDamp familien. Hun er en hjertevarm ung dame, med mye kunnskap om e-sigaretter og damp. Hun har en enorm empati som gjør at alle som møter henne i butikken føler seg velkommen. Hennes sterkeste side er at hun er god på å se personer, en god menneskekjenner som finner lett den rette startpakken for hver enkelt person.

Dampmannen, nå NorDamp Porsgrunn, åpnet 25. februar 2018. Noe som betyr at avdelingen nå feirer sin 4 års dag på selve nyåpningsdagen! Dette feires i butikken med nymalte vegger, ett nytt utseende på butikken og for ikke å glemme – bursdagsballonger.  Ett lite intervju måtte til med Hedda.

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp? 
Hos NorDamp har jeg ikke jobbet mer enn et par måneder etter oppkjøpet av butikken i Porsgrunn, men totalt i denne butikken nærmer det seg at jeg har jobbet et år.
Hva liker du best med jobben din? 
Det jeg liker best med jobben min må nok være de kundene jeg snakker en del ekstra med, som virkelig setter pris på den jobben vi gjør. 
Hva er ditt beste jobb minne? 
Dette forteller jeg til så å si alle, haha! ???? Jeg hadde en kunde, en litt eldre mann som kom inn i butikken. Han var diagnosert med svært alvorlig kols og slet litt med å prate til meg. Han hadde dampet i to uker da jeg pratet med han, og klart å legge fra seg røyken etter flere tiår med! Etter litt fortalte han meg at han hadde vært hos lungelegen hans den samme dagen og to uker tidligere hadde lungekapasiteten hans vært på 50%. MEN etter de to ukene, hadde lungelegen hans fortalt han at kapasiteten på lungene hans hadde økt med 20% på kun to uker. 
Jeg har mange kunder som forteller meg om hvordan de har merket at kols har påvirket de mindre etter de startet med damp og det generelt må være det beste med jobben, men denne mannen hjalp meg å forstå hvor viktig og meningsfull denne jobben er.

Hva har det siste året bydd på? 
Det siste året har bydd på mye ny kunnskap, jeg har vært heldig å fått oppleve alle de fine sidene ved dampen og fått høre mange fine historier fra kunder som jeg setter utrolig stor pris på. 
Hvilket produkt klarer du deg ikke uten? 
Hmm det var et vanskelig spørsmål, men jeg tror det må være Geekvape Aegis Legend 2 200W mod. 
Hva håper du det kommende året har å by på? 
Jeg håper at NorDamp får satt sitt preg på butikken her i Porsgrunn. Jeg håper på å lære mye nytt og kunne nå ut til flere kunder så flere kan få slutt på røykingen!
Andre artikler i Dampavisen:

1. Dampmannen og Larvik Damputstyr + NorDamp = SANT

2. Guide til en lekkasjefri damper

3. E-sigaretter er 95 % mindre helseskadelig

Relaterte Artikler