NorDamp sin dampebutikk i Drammen feirer 5 år

NorDamp sin dampebutikk i Drammen feirer 5 år

4. januar 2022
Posted in: Info

På vestsiden av Oslofjorden ligger Nordamp sin andre dampebutikk i en kulturrik by som byr på mye innen både gatekunst, kulturtilbud og arkitektur på Papirbredden. Drammen gir de fleste urbane vibber. Byen har nemlig vunnet mange priser for sin kule byutvikling! Bil tunellen Spiralen er rangert som 1 av verdens 10 mest spesielle tuneller. Rett utenfor Drammen ligger noen av Østlandets mest frodige områder – Lier, Hurum og Svelvik. Her har det i generasjoner blitt dyrket frukt og grønnsaker. Prisbelønt eplemost og dessertvin kan en smake og kjøpe, sammen med andre lokale delikatesser

6. januar 2017 åpnet NorDamp sin andre dampebutikk sentrumsnært i Drammen. Tett innpå Drammenselva, urbant og lett tilgjengelig fra CC Drammen og Strømsø Senter. Mange nærtliggende naboer som Drammensbadet,  Drammen Stasjona eller  Marienlyst Stadion som er hjemmebane for Strømsgodset som spiller i Eliteserien. Marienlyst Stadion er eller har også vært hjemmebane for DrafnSkiold og Drammens BK.

Glenn Johansen jobber som avdelingsleder i NorDamp Drammen. Han er en meget kunnskapsrik mann som har sine faste favoritter innen juice. Han største kvaliteter er å se hva en kunde ønsker og trenger når en skal dampe e-sigaretter. Han er oppriktig opptatt av at DU skal lykkes, og det føler en når en kommer inn i butikken for første gang, og alle andre ganger.

Hvor lenge har du jobbet i dampebutikk?

Har jobbet på NorDamp Drammen i 4 år til april

.Hva er ditt beste jobb minne?

 Når Norse juicen kom inn i butikken ????

Hva har det siste året bydd på?

Mange nye fornøyde kunder

Hva liker du best med jobben din?

Møte og snakke med kunder, og ikke minst hjelpe de til å stumpe røyken.

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Oxva Origin X

Hva håper du det kommende året har å by på?

Mange nye kunder som jeg kan hjelpe med å slutte og røyke