NorDamp Sotra feirer 3 år

NorDamp Sotra feirer 3 år

22. november 2021
Posted in: Info

Charlotte Haugland åpnet døren, en vakker solskinnsdag i august 2018. NorDamp sin nye avdeling i Bergen Sentrum var et faktum. Charlotte åpnet også døren for første gang, på selveste Black Friday 27. november 2020, i nye fine lokaler på Temahuset som er vis a vis Sartor Sentret på Sotra.

Sotra er en øy som er bare 30 minutter fra Bergen. Det sies at det har vært store skogsområder på Sotra som av ukjent grunn har brent ned for flere hundre år siden, derav kom opphavet på «Sartor» som mange bedrifter på Sotra benytter seg av. Sartor stammer fra en dansk omskriving av navnet på øya Sotra. Det ligger mye historie i området. Fjell Festning er ett av Norges største festningsområder, og også blant de største enkeltstående festningsanlegga i Europa fra 2. verdenskrig. Fjell Festning imponerer med 14m dyp kanonbrønn, mange bunkere og løpegraver. Om du lurer på hvor Bergenserne har fått sin dialekt fra så er det faktisk fra nedertyskere på 1500-tallet under handeltiden i Hansatiden

Charlotte jobber som Avdelingsleder i NorDamp Sotra Bergen sammen med teamet sitt, Ann-Sofi. Hver gang man kommer inn i butikken så er det en av disse driftige damene man møter med et smil og er alltid klar for å slå av en prat. Charlotte er også den du “chatter” med om du tar kontakt på hovedsiden til NorDamp.no. Hun er veldig kreativ og har produsert mange av artiklene i Dampavisen. Med over 3 år i e-sigarett bransjen så er Charlotte blitt en av de mest kunnskapsrike innenfor e-sigaretter og damp.

“Den 26. november får de 10 første kundene en goodie bag” forteller Charlotte med ett glimt i øyet.

 

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp?

Jeg har jobbet her i overkant av 3 år.

 

Hva liker du best med jobben din?

Det beste med jobben er gleden av og kunne hjelpe så mange flotte mennesker med å kutte røyken. Og med sånn munndiare som vi bergensere har så er det så kjekt å prate med kundene.

Hva er ditt beste jobb minne?

Det beste jobb minne jeg har må vel være dagen en kunde kom innom bare for og takke for all hjelpen han fikk til røyke slutt, og at konen hans aldri har vært så glad i han som hun var nå når han hadde kuttet ut 3 pakker tobakk i uken. ????

 

Hva har det siste året bydd på?

Det siste året har bydd på mye forskjellig i fra strenge restriksjoner, stengt for kunder i butikk og plutselig rett tilbake til hverdagen. Det har selvfølgelig vært tøft til tider, men når vi mulig ser en ende på det så føles det ikke så ille likevel ????

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Nei, skal vi se – det må vel bli min Oxva Origin X i fargen Marbel Grey. Den følger meg over alt sammen med Norse Coffee Macchiato Caramel.

 

Hva håper du det kommende året har å by på?

Jeg håper det kommende året byr på mange nye kunder som ønsker å slutte å røyke. Når man hører at damp sammenlignet med røyk er 95% bedre så burdet jo flere ønske og slutte og røyke. Både de som røyker fast, men også de som festrøyker eller stress røyker.

Håper fremtiden vil forbli normal og ikke at vi faller tilbake til restriksjoner og stengte byer.