NorDamp Tromsø fyller 3 år

NorDamp Tromsø fyller 3 år

30. september 2021
Posted in: Info

Tromsø er den arktiske hovedstaden i Norge, også kalt “Nordens Paris”. De siste 10 årene har turistnæringen økt gjennom hele året med midnattsol og nordlyset som troner ønskelistene. Tromsø har blitt ett “Nordens Mekka” med norske delikatesser og opplevelser. Derfor var det ikke unaturlig at vi i NorDamp åpnet en avdeling i Tromsø 5. oktober 2018.

Hvis du beveger deg innenfor fylkesgrensene til Troms og Finnmark så er all avstand “ett steinkast unna”. Hvis man bruker litt tid inne i en butikk i Tromsø, så merker en fort at variasjonen av nordnorske dialekter, turistenes aksenter, språk og latter skaper en atmosfære. Mangfoldet og den nordnorske kulturen er det første en møter etter første steget inn i NorDamp Tromsø. Majestetiske norske fjell, malt på hvite snø vegger kombinert med gode lukter fra e-juice smaker som gir en tropisk følelse.

Kurt Andreas Nilsen jobber som avdelingsleder sammen med teamet sitt Christian, Tom Erik og Fuad. Nylig utvidet de åpningstidene og har åpent alle dager til og med lørdag. Kurt smiler lurt når vi spurte han hvordan 3 års dagen skulle feires. “Følg med på vår Facebook side og Instagram side” svarte han med en rullende latter som smitter lett, og sammen lo vi en stund.

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp?

Siden 1 august 2021

Hva liker du best med jobben din?

Alle de fine kundene. Og kunne hjelper dem.

Hva er ditt beste jobb minne?

Kvinnen som «himlet med øynene» etter å ha smakt Norse City Coffe Macchiato Carmel.

Hun hadde allerede kjøpt juice og sa: Nå var du stygg som lot meg smake på den!

Hva har det siste året bydd på?

Ny jobb hos NorDamp

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Min Vaporesso Target mini

 

Hva håper du det kommende året har å by på?

Nye lokaler og vekst i Tromsø