DIY

Vi i Nordamp tilbyr deg et av Nordens største utvalg av materialer, verktøy, tilbehør og deler som er perfekte for å bygge eller vedlikeholde dine egne vapes. Du finner også konsentrat, basevæske, beger, sprøyter med mer blant vårt sortiment. Noe som gir deg muligheten til også å blande din egen e-væske. Med din egen e-væske kan du finslipe din vapeopplevelse hvor du kan få et mer nøyaktig VG/PG innhold og smaksprofil med ulike blandinger av aromakonsentrater.

Vi tilbyr også verktøy og materialer som går inn i viklingen av dine egne coiler. Slik som metalltråd, mesh, tang og mer. Her finner du også forhåndsviklede coiler som du enkelt kan installere med bomullen direkte i din RDA- eller RTA-tank.

Bland din egen e-juice

Som tidligere nevnt tilbyr vi i Nordamp også verktøy og materialer slik at du har mulighet til å blande din egen e-væske.

Vi tilbyr i dag blant annet konsentrater, basevæsker og andre materialer som går inn i e-væsken. Disse ingrediensene er også de samme ingrediensene som du allerede finner i ferdigblandede e-væsker på markedet i dag.

Aromakonsentratet du finner hos oss kommer i en løsning av propylenglykol som er en del av basen i e-væske, som gjør det lettere å blande e-væsken. Propylenglykol, som også er kjent som PG, er også et vanlig stoff i matvarer som du kan finne i enhver dagligvarebutikk.

Egne og forhåndsviklede coiler

I vårt utvalg av DIY finner du også materialer til å vikle dine egne coiler. så vel som forhåndsviklede coiler du kan installere direkte i RDA- og RTA-tankene dine. Til disse tilbyr vi også tilpasset bomull som du legger direkte i coilen, som sørger for at e-væsken holdes tett inntil fordamperen.

Har du spørsmål omkring DIY til din vape?

Har du spørsmål, enten det gjelder hvordan du kommer i gang med å blande din egen e-væske, vikling av coiler eller andre ting, kan du alltid kontakte våre vape-eksperter!

Vi hjelper deg før, under og etter kjøpet for å gjøre din vape-opplevelse best mulig. Du kan nå oss på telefon via 46 12 00 00, support@nordamp.no og via skjemaet ovenfor.

34 Produkter

Set Descending Direction
per side