10ml E-juice

Her finner du vårt brede utvalg av 10ml e-juice fra verdens ledende produsenter og kommer i alle tenkelige smaker. Du finner ikke bare de klassiske smakene som tobakk, mentol og frukt, men her finner du også smaker av søte desserter og godterier!

Hva er e-juice og hva brukes den til?

E-juice, e-væske eller e-liquid er navnet på væsken du fyller i din elektroniske sigarett og er selve materialet som fordampes. E-juice er i seg selv en blanding av vegetabilsk glyserin, propylenglykol, destillert vann, smaksstoffer og eventuelt nikotin.

Så hva er en "10ml e-juice"?

Som navnet tilsier har det rett og slett å gjøre med volumet av e-juice du kjøper, men med disse hender det som regel at disse passer for noe enklere og nybegynnervennlige vapes som har lavere effekt.

Det vil si at de fleste e-juicene på 10 ml er tilpasset med et lavere innhold av vegetabilsk glyserin, som også er kjent som VG. Dette betyr at den såkalte VG/PG-blandingen er cirka 50% vegetabilsk glyserin og 50% propylenglykol.

Hva er VG/PG?

VG/PG er forkortelser for Vegetable Glycerin (VG) og Propylene Glycol (PG), som er vanlig brukte stoffer som også brukes i matvarer og tannkrem!

Vegetabilsk glyserin er en tykkere væske som bidrar til å gjøre e-juicen og dampen jevnere, tykkere og lettere å puste inn. Et høyere innhold av vegetabilsk glyserin bidrar til en tykkere væske som krever høyere effekt og en varmere temperatur på fordamperen for å klare å produsere damp.

En høyere konsentrasjon av f.eks. 60% VG betyr at det krever høyere effekt i e-sigg-en for at den skal fordampe den tykkere e-væsken. Bruker du en e-juice av f.eks. 60% VG anbefaler vi minimum 20W.

Propylenglykolen brukes hovedsakelig for å gjøre e-juicen lettere å blande nikotin og smakstilsetninger i. Men den bidrar også til at dampen blir litt tynnere og gir mer "riv" i halsen. Derfor tilsettes også vegetabilsk glyserin for å gjøre e-juicen «mykere».

Inneholder 10ml e-juice noe nikotin?

På markedet finnes det selvsagt 10ml e-juice alternativer med nikotin i, men i henhold til norske lover selger vi ikke disse og alle våre 10ml e-juicer er derfor helt nikotinfrie!

2 Produkter

Set Descending Direction
per side