Longfill

Her finner du et av våre mest smakfulle utvalg av e-juicer, også blant longfill e-juicene. Hos oss finner du longfills i flere forskjellige søte smaker av frukt, bær og deilige desserter.

Hva er en longfill e-juice?

En longfill er en såkalt «halvferdig» e-juice hvor f.eks. en 60 ml flaske leveres ferdigfylt med 20 ml aromaer og propylenglykol. Longfill e-juice er derfor produsert slik at du selv kan blande inn resterende nikotin og basevæske før du begynner å dampe.

Med en longfill e-juice får du derfor mer kontroll over alt som skal inn i e-juicen din!

Hva er forskjellen mellom longfill og shortfill?

Den store forskjellen mellom longfill og shortfill er nøyaktig hvor mye kontroll du har over ingrediensene du blander i selv.

Det vil si at du blander inn omtrent 20 % av en shortfill med basevæske eller eventuelt en nicshot. Mens med en longfill er det omtrent 60 % til 80 % av flasken du blander i selv med basevæske eller eventuelle nicshots.

Hvordan blander jeg en longfill?

Ettersom en longfill e-juice kommer ublandet, må du derfor blande ut de konsentrerte aromaene og basevæsken som kommer ferdigfylt i flasken.

Dette gjør du ved å åpne lokket og tar av påfyllingstuten slik at du deretter kan fylle flasken med en long-fill oppskrift av basevæsker og nikotin med dine egne behov i fokus.

Når du har fylt med ingrediensene du vil bruke i longfillen, skru på fylletuten og lokket igjen. Rist longfill-flasken godt til innholdet i flasken er grundig blandet.

La så longfill e-juice hvile på et mørkt og kjølig sted i opptil ca. 2-3 uker. Så er det bare å begynne å dampe og nyte din nye og personlige e-juice!

Et eksempel på en longfill-oppskrift:

  • Longfill: 20ml konsentrert aroma i 100% PG
  • Nicshot: 10 ml 100 % VG med 18 mg nikotin/ml
  • Basevæske: 30ml 70VG/30PG

Resultatet fra den blandingen ender i en 60ml e-juice, med ca 52VG / 48PG og et nikotininnhold på 3,3mg/ml. Noe som passer for en mindre avansert vape med lavere effekt.

We can't find products matching the selection.