Shortfill

Her finner du et av Nordens bredeste utvalg av shortfill e-juice! I vårt utvalg av shortfills finner du alle tenkelige smaker og størrelser hvor du finner alt fra mentol, tobakk, søtsaker og alt fra størrelsene 30ml opp til 240ml flasker!

Hva er en shortfill e-juice?

Shortfill e-juice er en såkalt «halvferdig» e-juice og stammer fra da EU hamret gjennom TPD-loven. Noe som ikke bare endret markedet innenfor EU, men også påvirket det internasjonale markedet og e-juice.

TPD-loven begrenset blant annet mengden e-juice du kunne selge og produsere med nikotininnhold. I forbindelse med den nye loven tok de i bruk såkalte «halvfabrikat» e-juicer som shortfill, som du selv tilsetter en basevæske.

For eksempel er en 60ml shortfill flaske som deretter er forhåndsfylt med 50ml e-juice og har deretter 10ml ekstra plass. Her har du da har muligheten til å kunne blande i din egen nikotin eller basevæske avhengig av hva du er ute etter.

Hvordan blande en shortfill e-juice?

Ettersom shortfillen kommer med aromaer som er mer konsentrerte enn f.eks. 10ml e-juice anbefaler vi å blande shortfillen med ekstra basevæske eller en nicshot.

For å blande en shortfill åpner du bare lokket og lirker av fylletuten for å gi tilgang til å helle basevæsken eller nic shot i shortfill-flasken. Deretter heller du i eventuell nicshot eller basevæske til shortfill-flasken er fylt.

Etter dette setter du på fylletuten og korken og rister deretter flasken grundig til innholdet er grundig blandet. Etter at shortfill e-væsken er blandet anbefaler vi at du lar shortfillen stå og hvile mellom 10 og 30 minutter før bruk.

OBS! I følge norsk lov er det ikke lov å selge nikotin og vårt sortiment gjenspeiler derfor dette.

Kan du vape shortfills uten nikotin?

Du kan selvfølgelig vape shortfills uten å blande inn nikotin fra f.eks. en nicshot. Vi anbefaler imidlertid at du i det minste blander inn basevæske for å fortynne de konsentrerte aromaene i shortfillen slik at det ikke gir en for sterk smak.

Om basevæsken kommer i form av en nicshot, nikotinfri nicshot eller basevæske er helt opp til deg som vaper og hva som passer deg og dine behov. Vi i NorDamp selger ikke nikotin og fraråder deg på det sterkeste å begynne å bruke nikotin hvis du ikke allerede har gjort det!

Har du noen spørsmål?

I så fall, ikke nøl med å kontakte våre vape-eksperter via telefon eller e-post, så finner vi en løsning sammen! Du når oss på 46 12 00 00, support@nordamp.no eller alternativt via skjemaet her!

Produkter 1-48 av 483

Set Descending Direction
Page
per side