Avanserte Startsett

Hos oss i Nordamp finner du også de mer avanserte e-sigarettene som også finnes i komplette vapepakker. Med disse avanserte startpakkene kommer alle komponentene allerede forhåndsinstallert i enheten, slik at du ikke trenger å tukle med andre tanker, coiler og batterier.

Med de enhetene som krever eksternt batteri, er dette noe som ikke er inkludert i pakken, men som må kjøpes separat. Det står imidlertid hvilke typer batterier som passer enheten direkte på produktsiden.

For å begynne å bruke dampen åpner du pakken, setter inn et ladet batteri (hvis den trenger et eksternt batteri), fyller tanken med e-væske og lar deretter bomullen absorbere e-juicen i ca 5-10 minutter. Så er det bare å begynne å dampe!

Hva er en avansert / DTL vape?

En "Direct to lung" (DTL) refererer hovedsakelig til effekten i en vape. Den er derfor sterkere i disse e-sigarettene og gir igjen en større damp- og smaksproduksjon. Disse har vanligvis en effekt mellom 60W og opp til 230W og man bruker da en sub-ohm coil mellom 0,2 - 0,4 ohm.

Fordi du får et varmere og større dampvolum, bruker du vanligvis en betydelig tykkere e-juice og et lavere nikotininnhold for å få samme nikotininntak. Det vil si at du bruker en e-væske med høyere VG konsentrat og som vanligvis er en 70% / 30% blanding av VG/PG.

Nordens ledende utvalg av DTL vapes

Vi i Nordamp tilbyr deg et bredt utvalg av de beste DTL vape-maskinene på markedet som kommer i alle tenkelige farger, fasonger og funksjoner. Du finner blant annet DTL-vapes fra markedets giganter som f.eks. Vaporesso, VooPoo, Oxva, Innokin og Uwell.

Hva er sub-ohm vaping?

Sub-ohm vaping betyr at motstanden i fordamperhodet er under 1 ohm. Ohmen eller motstanden påvirker hvor sterk effekt og hvor mye strøm som leveres til coilen. Den blir derfor høyere og gjør at dampen klarer å fordampe en tykkere e-væske som gir den myke og tykkere dampen.

Hva er forskjellen mellom MTL og DTL?

"Munn til lunge" (MTL) og "Direkte til lunge" (DTL) er to vanlige brukte begreper når det kommer til vaping og som faktisk refererer til effekten av vapen. Den store forskjellen her er da mengden damp og smak som produseres av dampen.

MTL-maskinene har lavere effekt og kan kun fordampe en tynnere e-væske med lavere innhold av VG (vegetabilsk glyserin). DTL-maskinene har høyere effekt og er i stand til å fordampe en tykkere e-juice som gir mer damp og smak.

Det er derfor vanskelig å anbefale det ene fremfor det andre, men er snarere helt og holdent en smakssak som avhenger av hva du foretrekker. Hvis du vil ha en opplevelse som ligner litt mer på å røyke tradisjonelle tobakkssigaretter, er MTL-vapes nærmere i følelse og mengde damp. Mens DTL-maskiner gir en mykere, noen ganger litt varmere og mer damp enn MTL.

Du finner alle våre MTL-maskiner og enkle startpakker på siden vår her.

Snakk med våre vape-eksperter

Har du f.eks. spørsmål om DTL vaping eller hvordan du kommer i gang med maskinen din, kan du alltid kontakte en av våre vape-eksperter på telefon eller via en av våre fysiske butikker.

Du kan nå oss på telefon 46 12 00 00, via skjemaet over eller via e-post support@nordamp.no. Du finner også alle våre butikker rundt om i landet her.

45 Produkter

Set Descending Direction
per side