Enkle Startsett

I vårt vape utvalg finner du idag også enklere startpakker som passer like godt til nybegynneren som ekspertene innenfor vaping. Disse maskinene har ikke like stor produksjon av damp og smak som de mer avanserte e-sigarettene og krever derfor ikke like mye erfaring for å få den beste damp opplevelsen.

Disse enkle startsettene kan også omtales som “munn til lunge” (MTL) tilpassede esigaretter. Dette innebærer mer eller mindre at vapen har en lavere effekt og at de sjelden har avanserte eller spesielle innstillinger som f.eks temperatur på coiler, spenning eller forskjellige vape moduser.

Brukervennlige vape startpakker

Enkle vape startpakker finner du hos oss i alle mulige ulike farger, størrelser og typer slik at du enkelt kan finne en vape som matcher dine behov. Blant startsettene finner du vape penner, pod vape og box mods fra de mest velkjente merkene på markedet.

Vape startpakker på Nordamp

De enkle vape pakkene inneholder alt du behøver for å komme igang med vaping. Det eneste man behøver i tillegg er e-juicen med smak og eventuell nikotinstyrke som passer deg og dine behov best.

Den e-væsken som passer din vape best kan variere veldig mye utifra hvilken type og modell e-sigarett du bruker. Den anbefalte VG/PG blandingen kan variere veldig mye og det er noe som styres av spenningen og motstanden i fordamperen. Blandingsforholdet påvirker blant annet hvor tykk damp og smak e-væsken klarer å levere. De enkle startpakkene er ofte tilpasset for VG/PG innhold på 50% VG, 50% PG.

OBS! Vi anbefaler deg at du bløter til bomullen i coilen med e-juice og lar den stå for å dra til seg e-væsken før bruk. På denne måten unngår man den brente smaken. Dette kan du gjøre ved å fylle på tanken i e-sigaretten som vanlig og la den stå i ca 10 minutter før bruk.

Billige startpakker

Vi på Nordamp har som fokus å kunne levere den beste vape opplevelsen til den beste prisen. E-sigaretter til en billig pris faller ikke bare naturlig i smak for deg som kunde, men også naturlig i smak for oss. Du finner derfor e-sigaretter til en god pris uansett hvilken vape startpakke du kikker etter hos oss på Nordamp.

Har du noen spørsmål?

Om du har noen spørsmål eller ønsker hjelp med din nye eller gamle e-sigg kan du alltid kontakte oss på 46 12 00 00 eller via skjemaet her. Uansett hvilket spørsmål du har, så her vi her for å hjelpe deg for at du skal få den beste vape opplevelsen som overhodet mulig.

21 Produkter

Set Descending Direction
per side