Garantier

10.1) Alle garantier, representasjoner, betingelser og vilkår annet enn de som uttrykkelig er angitt her, uttrykt eller underforstått ved lov, felleslov, handelsbruk eller annet, og om det er skriftlig eller muntlig med hensyn til www.nordamp.no, Produktet og leveringen av bestillingen er herved uttrykkelig utelukket i den grad det er tillatt i henhold til loven.

10.2) NorDamp-produkter er garantert ved mangler i utførelse eller materialer.

10.3) Garantien dekker bare det opprinnelige produktet strengt under følgende betingelser:

10.4) USB-ladeapparat, USB-billader, UK-vegglader, EU-vegglader, US-vegglader er garantert i en periode på tolv kalendermåneder fra betalingsdagen og kan repareres eller erstattes etter eget skjønn opp til maksimalt en gang. Batterier er forbruksvarer og er garantert i tretti kalender dager fra betalingsdagen. Batterier er produsert til høyeste standard, men kan mislykkes eller degradere over en periode, spesielt hvis de brukes feil. Forventet levetid for et elektronisk sigarettbatteri er rundt 2-4 måneder eller med minst 150 ladersykluser, avhengig av bruk. Regelmessig utskifting av batterier anbefales for best mulig bruk. Bytte batterier kan kjøpes fra www.nordamp.no.

10.5) Garantien gjelder ikke for feil som skyldes feilaktig bruk, feilaktig eller utilstrekkelig vedlikehold, feilaktig lading eller bruk av alternative ladeadaptere eller uautoriserte modifikasjoner, inkludert bruk av e-flytende stoffer.

10.6) Påfyll er forbruksprodukter som ikke er omfattet av garantien på grunn av produktets forbruksevne, og for helse-og hygiene.

10.7) Garantier vil også være ugyldige dersom gjenstander ikke er brukt innenfor de oppgitte bruksinstruksene, og uten omhyggelig forsiktighet.

10.8) Skulle du ønske å returnere en vare på grunn av feil eller mangel, må du kontakte vår kundesupport på support@nordamp.no så snart feilen er funnet. Unnlatelse av å gjøre det eller fortsetter å bruke et element som er kjent for å være feil, vil ugyldiggjøre din rett til en erstatning. For å se spesifikke regler angående avkastning, se vår Returpolicy.

10.9) Alle utvekslinger og erstatninger krever en fullstendig godkjenningsskjema for returvarer (RMA), med mindre det er angitt. Returneringer må mottas innen fjorten kalenderdager etter innlevering av ditt RMA-skjema. Unnlatelse av å returnere varer innen denne perioden vil ugyldiggjøre retten til å bytte og returnere i fremtidige tilfeller. For å se spesifikke regler angående avkastning, se vår Returpolicy.

10.10) www.nordamp.no forbeholder seg retten til å nekte enhver utvekslingsforespørsel som ikke vesentlig tilfredsstiller våre krav eller vilkår.

10.11) Garantier gjelder kun for produkter kjøpt på www.nordamp.no. Ethvert produkt som er kjøpt på andre steder eller nettsteder, dekkes ikke av noen garanti.

Har du spørsmål eller bekymringer?

Selvsagt ikke nøl med å ta kontakt så tar vi en titt på tankene sammen! Du når oss på 46 12 00 00, alternativt via epost på support@nordamp.no! Du kan også sende inn spørsmål via skjemaet her.