NORSE Forest - Original Tobacco 50ml E-Juice

Norse
169,00 kr
494 produkt/er på lager
SKU
303981

Ny oppskrift, men samme gode smak fra NORSE Original Tobacco!

  • Smak: Tradisjonell og myk tobakk
  • VG/PG: 70% VG, 30% PG
  • Fylt til 50ml (Rommer 60ml, plass for 10ml ekstra basevæske eller nicshot)
  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Original Tobacco e-juice fra NORSE sin Forest-serie, En ren og rund tobakk e-juice smak. Inspirert av mangfoldet i de ville norske skoger, med sin fyldige fremtoning av en rustikk smak som for mange er et absolutt must. Denne E-juicen passer godt til både MTL (munn til lunge) og DTL (direkte til lunge) damping.

Vi er så stolte av å kunne presentere vår ferskeste nyhet vår egen juice linje NORSE

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.


BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Forest - Original Tobacco 50ml E-Juice