image_1_1_

Oppdatering fra oss - Juni 2024

Den 30. Juni er siste dagen at det norske folk kan kjøpe e-juice med andre smaker enn tobakk i Norge. Vi har et meget godt utvalg av e-juice. Flere som vi er tomme for, vil vi desverre ikke bestille inn igjen. Er vi tomme for din favoritt? Bruk vårt filter til å finne din smakspreferanse. Da finne en mange andre tilsvarende smaker i vårt store utvalg.

Smak Filter

Etter 1. Juli 2024 kan man ikke kjøpe e-juice med annen smak enn tobakkssmak

Heldigvis har du mulighet til å bestille dine favoritt smaker fra vår nettbutikk. I tillegg kan du også forhåndsbestille og betale i våre butikker. Disse blir da levert til din lokale NorDamp butikk som du da kan hente ved et senere tidspunkt.

Hvordan finner jeg disse?

Alle produktene som vi vil fortsette å selge fra 1. juli 2024 er merket som et TPD produkt “JA” i filteret i kategoriene på våre nettsider. Alle som er merket “NEI” kan man kjøpe til og med den 30. juni 2024. I meny fanen har vi og lagt til en ny kategori som heter DIVERSE. Her finner du produkter som aldri bestilles inn av oss igjen. Av disse så vil utvalget variere fra butikk til butikk.

OBS! OBS! Samtidig vil vi på det sterkeste oppfordre deg til å ikke kjøpe aroma fra nærbutikken din til å blande smak i fremtiden. Aroma som kjøpes på nærbutikk inneholder som oftest oljebestandige elementer og inhalering av disse kan medføre alvorlig risiko for din helse.

Ønsker du å kjøpe aroma og konsentrater i fremtiden for å blande smak, ber vi om at dette gjøres fra kilder som selger esigaretter og utstyr til disse. Disse sørger for at aroma er trygt å bruke i ejuice.

Lurer du på noe?

Hvis du er usikker så kan du ta kontakt med vår kundeservice her:

Tel: 46120000

Mail: support@nordamp.no

Våre butikker finner du her.

Med vennlig hilsen,
alle oss i NorDamp

Tel: 46120000

Mail: support@cigge.no

Med vennlig hilsen,
alle oss i Cigge

Tel: 46120000

Mail: support@friskedrag.no

Med vennlig hilsen,
alle oss i Friskedrag

Tel: 46120000

Mail: support@elektroniske-sigaretter.no

Med vennlig hilsen,
alle oss i Elektroniske-sigaretter