Snus

I vårt sortiment finner du snus, nikotinfri snus, all white & tobakksfri snus. Alle produktene vi selger er nikotin- og tobakksfrie. Produktene vi selger inneholder hovedsakelig plantefibre, fuktighetsbevarende midler og aromatilsetninger for smakens skyld.

Innholdet varierer ellers med en rekke andre varierende innholdsstoffer av mindre betydning. Våre produkter er i hovedsak rettet mot de som har snuset eller ønsker å slutte. Det kan være en stor fordel å fortsatt bevare følelsen under leppen med en tobakks- og nikotinfri snus når du prøver å slutte med nikotin.

Vi tilbyr raske og trygge leveranser med gratis frakt i hele Norge. Ved å bestille din nikotinfrie snus hos oss på nett slipper du å gå ut og kan spare tid. Du kan forvente at bestillingen din lander i postkassen din innen 1-3 dager når du bestiller fra Nordamp.

Hva er hvit snus?

Kort oppsummert kan man si at hvit snus er et relativt nytt produkt som ikke inneholder tobakk. I 2014 ble den første hvite snuten lansert, som ble oppkalt etter den hvite fargen. Snusen er ikke etterfuktet og derfor ble snusen hvit.

Du kan si at den hvite snusen er en snus med tørrere overflate og som flyter betydelig mindre. All hvit snus er helt fri for tobakk og inneholder kun smakstilsetninger og eventuelt nikotin. Nordamp selger ikke all white med nikotin, men kun nikotinfrie alternativer.

Hvilke smaker av nikotinfri snus har vi?

På nordamp.no kan du kjøpe en rekke smaksalternativer på nett. Du finner all white / nikotinfri snus med smaksprofiler fra:

  • Kaffe
  • Mynte
  • Lakris
  • Bær
  • Bergamott
  • Tobakk

Nikotinfri snus - Merker

Vi selger kun nikotinfri snus og all white produkter fra de beste merkene. I vårt sortiment av nikotinfri snus finner du produkter fra:

31 Produkter

Set Descending Direction
per side