Tanker

E-sig tanker - stort utvalg og superrask levering

Velkommen til Nordamp.no - En av Norges ledende bedrifter innen vapingbransjen. Vi i Nordamp har mange års erfaring med salg av e-siga tanker og vi har skreddersydd vårt utvalg av vapetanker slik at du som en kunden skal få den beste opplevelsen når du bruker e-cig tanken på moden din.

Vi markedsfører de beste vapetankene på markedet og fra de ledende produsentene i vapingverdenen, nedenfor finner du en punktliste over merkene vi markedsfører: 

Uwell

Aspire

Vaporesso

FreeMax

Uskyldig

Wotofo

Som skrevet har vi mange års erfaring med salg av tanker og vi har valgt de beste produktene som vi har testet selv før vi har valgt å selge dem videre til våre kunder.

Hva er en ecigg-tank?

En ecigg-tank er en væskebeholder som du installerer på din mod (batteri) og i denne væskebeholderen er det en åpning hvor du heller i e-væsken.

Passer alle tanker på e-ciggen min?

Svaret er nei, før du legger inn en bestilling på e-sigaretter bør du passe på å sjekke størrelsen på e-sigaretten din slik at den matcher tanken, dette kan sjekkes ved å sjekke bredden på tanken og sammenligne den med e-sigaretten hans.

Det er også viktig å sjekke at tilkoblingen er kompatibel!

Hvilke e-cig-tanker kan jeg velge mellom?

I vaping-verdenen er det et helt hav av e-sig-tanker å velge mellom, da størrelse og væskemengder varierer. Det finnes ulike e-siga-tanker som har forskjellige egenskaper, for eksempel at de har stor væskekapasitet ( 2ml +) og de mindre tankene som har en væskekapasitet på for eksempel mindre enn 2ml.

Det finnes også spesialtilpassede spoler for disse ulike typene tanker og de har også varierende egenskaper - for eksempel klarer noen spoler å fordampe mer e-væske og resultere i større skyer som puster ut. Denne typen vaping kalles DTL (direkte til lunge) vaping mens tilsvarende MTL (munn til lunge) betyr at spolen installert i tanken er i stand til å fordampe mindre e-væske. Denne typen vaping minner om å røyke en vanlig tobakkssigarett da innånding er tett og gir en følelse av vanlig røyking. <br> Du finner mer informasjon om disse typer vaping lenger ned i teksten.

Er det forskjellige tankevolumer? 

Som tidligere nevnt er det et helt hav av e-sig-tanker og det er forskjellige væskevolum å velge mellom. De vanligste tankene har en væskekapasitet mellom 2ml og 5ml og er designet med en 510-tråd som passer til de fleste e-sigaretter, men det finnes også e-sigaretter med andre tråder så sørg for å sjekke koblingen på e-sigaretten din før du kjøper en ny e-sig-tank!

MTL e cigg tanker

MTL e cig tanker er som navnet avslører egnet for MTL vaping og det minner om vanlig tobakksrøyking da luftstrømmen er minimal sammenlignet med DTL vaping MTL vaping gir minimalt med damp men gir en god smaksopplevelse. E-væsker med 50VG er best egnet for MTL e-cig tanker. 

DTL e cig-tanker

DTL e cig-tanker er egnet hvis du foretrekker å tørke med høy effekt. Disse typene e-cig-tanker har en tendens til å ha større væskekapasitet og er kompatible med spoler som tåler høyeffekteffekter. Denne typen vaping kalles også sub-ohm vaping.

Tanker

Produkter 1-48 av 62

Set Descending Direction
Page
per side