Avanserte Tanker

I vårt utvalg finner du avanserte tanker tilpasset alle våre DTL vapes og box mods, som du finner i alle mulige forskjellige former og farger. Du finner f.eks. tanker i volum fra 2ml helt opp til 10ml som er tilpasset DTL vapes med høyere effekt som er på f.eks. 40W eller opptil 200W!

Noe som er viktig å tenke på når du bytter tank er at tanken skal passe til moden din og ikke bare gjengesettet, men også elektronikken i den. For eksempel er det er ganske vanlig at tankene har 510 gjenger, som også er noe som har blitt mer standard på tankene til e-sigaretter.

Tankene skiller seg ofte via den elektroniske delen i tanken og coilen. Noen ganger passer ikke alle coiler til tanken og det kan hende at de da er tilpasset ulike motstander og effekt på strømmen.

For eksempel kan wattstyrken være alt fra 30W opp til 200W, noe som betyr at motstanden som kreves for å gjøre vapeopplevelsen best mulig kan variere ganske mye. Det er derfor også viktig å da sjekke at coilen passer både til tank og mod.

Hva slags avanserte tanker er det?

På markedet finner du en mengde såkalte RBA-tanker, som står for ReBuildable Atomizers, som er mer et samlebegrep og har ulike varianter samlet under begrepet. Hos oss finner du et stort utvalg av både RDA- og RTA-tanker, som er ulike former for RBA-tankene.

En fordel med denne typen avanserte tanker er at du selv installerer varmeelementet (coilen) og bomullen direkte i tanken.

Med disse coilene kan du også vikle dem selv, noe som vanligvis gjøres av nikrom (nikkel og kromlegering) eller rustfri ståltråd (krom og stållegering). Alternativt finnes det ferdigviklede trådcoils og meshcoils å kjøpe på siden.

Hva er en RDA-tank?

Rebuildable Drip Atomizer, RDA-tank og også kalt drypptank, er en av de mer avanserte DTL-tankene vi selger.

Disse RDA-tankene skiller seg ut og er litt unike da den ikke fungerer som en mer tradisjonell tank. Men det du er ment å gjøre med disse RDA-tankene er å dryppe e-væske direkte på bomullen i coilen under bruk, som dermed har fått navnet "drypptank" eller “dripper”.

Hva er en RTA-tank?

Rebuildable Tank Atomizer eller RTA-tanken ligner den mer konvensjonelle tanken, selv om denne er installerer man bomull, selvviklede coiler, forhåndsviklede trådcoiler eller forhåndsviklede meshcoiler direkte i tanken. RTA-tanken har derfor en egen væskebeholder og er vanligvis mellom 2-4ml.

Hva er DTL vaping?

"Direct to Lung" eller DTL-vaping refererer hovedsakelig til effekten og mengden damp som vapen kan produsere. Forskjellen på DTL vaping og MTL vaping er at med DTL vaping gir den høyere effekt, har lavere motstand og man får varmere temperatur på varmeelementet i coilen som gjør at den fordamper e-væsken raskere.

Trenger du hjelp til å velge riktig tank for deg?

Da er det selvfølgelig bare å ta kontakt med en av våre vape-eksperter så hjelper vi deg på veien! Du finner alle våre fysiske butikker på nettsiden vår her, alternativt kan du alltid ringe oss på 46 12 00 00 eller mail support@nordamp.no.

Produkter 1-48 av 49

Set Descending Direction
Page
per side