Tilbehør

Hos oss finner du også diverse tilbehør som kan være egnet for å gjøre din e-sigg opplevelse bedre. Du finner blant annet batteriladere og ladestasjoner tilpasset vape-batterier, erstatningsglass til tanker, verktøy for å lage egne coiler og verktøy for å blande din egen e-væske.

Vi tilbyr også en rekke ulike mods, drip tips (munnstykker) og batteriadaptere til f.eks. eGo e-sigarett.

Batterilader for vapes

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av ulike ladere og ladestasjoner spesialtilpasset dine vape-batterier. Du finner blant annet stasjoner med en spenning på opptil 2A og med alt fra én til fire batteri stasjoner som kan hjelpe deg med å lade flere eksterne batterier på kortere tid.

De ordinære batteriladerne du finner kommer også i ulike former og tilkoblinger hvor du finner varianter med USB-C, Micro USB og USB-A kontakter.

Erstatningsglass for vapetanker

Hos oss finner du også ulike erstatningsglass til markedets ulike RTA-tanker og vanlige atomizer tanker. Det som er viktig å huske på er at erstatningsglass ikke er tilgjengelig for alle tanker og kan variere noe mellom de forskjellige produktene.

DIY-verktøy

I vårt utvalg finner du også verktøy du kan bruke når det gjelder vikling av egne coiler, f.eks. tang og pinsett. I tillegg har vi selvfølgelig også verktøy og utstyr for å blande din egen e-væske, hvor du kan finne pipetter, beger og andre beholdere hos oss.

Ønsker du hjelp med tilbehøret ditt?

Da kan du selvfølgelig alltid kontakte oss på telefon via 46 12 00 00, e-post support@nordamp.no eller via skjemaet over så ser vi etter en løsning sammen!

Du har vel ikke gått glipp av at vi også har mange fysiske butikker rundt om i landet? Du er hjertelig velkommen til å besøke en av våre butikker og vi hjelper deg selvfølgelig også på stedet!

Produkter 1-48 av 174

Set Descending Direction
Page
per side