Batteritilbehør

I vårt sortiment på Nordamp finner du flere forskjellige tilbehør til dine e-sigg batterier. Du finner derfor blant annet et større utvalg av adaptere, wraps og ladere i verdensklasse som er spesielt tilpasset batterier som brukes i e-sigaretter.

Fargerike og fine batteripakker

Hos oss på Nordamp finner du batteripakker til de aller fleste og ledende batteriene på vapemarkedet. Du finner blant annet wraps til 18650 og 21700, som er noen av de vanligste batteriene på markedet og kommer i flere fargerike og fine design.

Disse finnes i ferdigeformede formater i silikon og også som vanlige "krympeplast". Som du monterer ved å legge omslaget over batteriet og deretter bruke varmen fra f.eks. en varmepistol eller hårføner for å forsegle beskyttelsen rundt batteriet.

OBS! Pass på å være forsiktig når du bruker en hårføner eller varmepistol når du monterer batteri wrappen.

Oppbevar batteriene dine trygt

Med batteribokser kan du oppbevare dine eksterne batterier til e-sigaretten på en tryggere og mer praktisk måte. Disse boksene er ment å beskytte batteriene mot f.eks. støt.

Ettersom batteriene tilpasset for vaping er laget av Li-Ion og Li-Po, kan batteriene eksplodere eller ta fyr hvis de håndteres feil.

Derfor anbefaler vi hos Nordamp at du alltid oppbevarer batteriene dine med disse spesielle batteriboksene for å beskytte dem mot utilsiktet slitasje eller skade, som senere kan påvirke eller skade deg eller din vape.

5 Produkter

Set Descending Direction
per side