Vape Mods

E Sigg Mods - Norges største utvalg av vape mods - Nordamp.no

Velkommen til Nordamp.no - et av Norges ledende vapingselskap. Her finner du et stort utvalg av vapingmarkedets beste og sikreste e-cig mods. I vårt sortiment har vi foredlet vårt sortiment slik at du som kunde skal få den beste vapingopplevelsen.

I vårt utvalg av vaping-mods finner du mods fra disse populære merkene:

VGOD

Freemax

Uskyldig

Geekvape

Eleaf

Vaporesso

Voopoo

Dampstorm

Vi har et dedikert team som hele tiden skanner markedet for å holde styr på nye utslipp fra de ledende produsentene i bransjen. Hvis du har et ønske om en ecigg-mod, kan du gjerne kontakte oss!

Hva er en e-cig-modus?

En e-sigarett mod er batteriet og enheten som driver de resterende vape-komponentene. En mod kan variere i størrelse og funksjoner, det finnes vaping-modder som har innebygget skjerm med spesialtilpasset UI som brukeren kan navigere til f.eks. endre effekten, vaping-modus eller bare hold oversikt over hvor mange drag du har tatt.

Må jeg kjøpe et eksternt batteri for e-cig-modusen min?

For noen av modsene vi selger, krever modsene et eksternt batteri som du installerer selv. Det finnes også kopier hvor moden har innebygget batteri som lades via en USB-kabel som følger med i pakken I produktinformasjonen finner du informasjon om ecigg-modden krever eksternt batteri eller ikke!

Hva mer trenger jeg å kjøpe for min e cig mod?

For å fullføre e-sigaretten trenger du en tank som er installert på toppen av e-sigaretten via en gjenge som du enkelt kan skru på.

Hvis du har bestemt deg for en mod og kjøpt et eksternt batteri (hvis moden krever det), er det på tide å velge en tank (væskebeholder) som skal installeres på toppen av moden. Vi selger et bredt utvalg av vaping-tanker og du kan finne alle våre e-sig-tanker her.

45 Produkter

Set Descending Direction
per side