Vape Mods

Hos oss i Nordamp finner du et bredt utvalg av ulike vape mods som du kan bruke når du bygger din helt egen vape. Vi tilbyr for tiden mods fra de ledende produsentene i vapeindustrien, som f.eks. Aspire, Vaporesso, Innokin og mer.

Hva er en vape mod?

Når det kommer til vaping er det enheten eller det som først og fremst kalles en mod som er selve hovedkomponenten i vapen hvor du finner blant annet mikrokontrollere. Dette betyr at vape modden er den elektroniske hjernen i vape på sett og vis. I modden installeres også batteriet og alle de andre elektroniske komponentene som bestemmer hvordan vapen fungerer. For eksempel. hvis den har en knapp, automatisk fordampning, temperaturmoduser eller andre funksjoner.

Ulike typer vape mods

På vapemarkedet finner du forskjellige typer mods. Der den store forskjellen vanligvis er de elektroniske komponentene og design. Til forskjell fra de mer vanlige vape-pennene og -poddene som finnes i startsett, bruker du vanligvis en box-mod eller mech-mod når du bygger din egen vape.

Box Mods

Box mods er formen som har blitt den klassiske vapen og vanligvis en av de første typene vape som dukker opp når du tenker på hvordan en vape ser ut. Box-modden er vanligvis helt firkantet eller en lignende design og kommer i mange forskjellige materialer, farger og funksjoner å velge mellom.

Mange av disse har også en form for display hvor du kan finne ut informasjon om hvordan e-sigaretten er innstilt. Dette kan watt, ampere, temperatur, batterinivå og diverse andre innstillinger.

Mech Mods

Hos oss finner du også såkalte mech mods, som står for mekaniske mods. Disse er egentlig funksjonelt sett er en veldig enkel type mod, hvor det i utgangspunktet er en direkte krets mellom batteriet, en «fire button» og coilen.

Mech moddene ser vanligvis ut som en større variant av en vape-penn, selv om modden har en mindre komplisert grafisk design og da vanligvis i en heldekkende farge eller metall.

Disse damperne brukes hovedsakelig i kombinasjon med en RDA-tank hvor du drypper e-væsken direkte på bomullen i coilen. Ettersom det krever mer kunnskap innen elektronikk for å sette sammen hvordan det skal fungere med batteri og tank er disse best egnet for den mer avanserte vaperen.

Interessert i å bygge din egen vape?

Hvis du har lyst til å sette deg enda mer inn i vaping, så er selvfølgelig muligheten til å fikle og forske med din egen vape en naturlig måte å gå på vape-reisen.

Vi i Nordamp tilbyr et stort utvalg av alle komponenter som en vape består av, slik at dere som er interessert i å bygge har mulighet til det. Du finner alle våre tanker, coiler, batterier og tilbehør ovenfor.

Hvilke batterier bør jeg bruke i box modden min?

Når det kommer til vape-mods, er det både varianter med internt batteri og mods du må installere eksterne batterier på. Formen og størrelsen på batteriene som passer til den aktuelle vape-moden kan variere sterkt.

På den annen side er de vanligste batteriformene det som kalles 18650, 20700 og 21700, men det finnes enda flere varianter. Du finner alle våre vape tilpassede batterier her.

Vil du ha hjelp til å finne delene til din neste vape?

Da kan du selvfølgelig kontakte våre vape-eksperter så skal vi se på å finne en løsning som passer deg for å få en best mulig vape-opplevelse. Du kan nå oss på telefon 46 12 00 00, via kontaktskjemaet ovenfor eller via e-post på support@nordamp.no.

15 Produkter

Set Descending Direction
per side