Engangs E-sigaretter

En engangs e-sigg eller engangsvape er en type vape som er designet for å være enkel å bruke, praktisk å bære og unngå kompliserte påfyll, som du kan oppleve med startsett og shortfills. Engangs e-sigaretter kommer ferdigfylt, opptil 2ml, og er tilgjengelig både som nikotinfri og med nikotin (nikotinsalt).

Selve engangs-esiggen består av en tank som er forhåndsfylt med 2ml e-juice, en coil, et batteri og et munnstykke. Den passer for de som rett og slett ønsker å prøve nye smaker og esigaretter fra forskjellige merker, eller de som ønsker enkelheten som finnes i engangs e-sigaretter. Hvis du er ute etter diskresjon, er engangsvapen perfekt

Hvordan bruker jeg en engangs vape?

Bruken er enkel. Alle engangs e-sigaretter kommer i en pakke og er forhåndsfylte og forhåndsladede. Når du mottar pakken din, er det bare å åpne pakken, ta ut dampen og fjerne eventuell beskyttelsesplast - så er du klar til å begynne å dampe på engangsvapen. Vanligvis er ett til to "trekk" nok for å tilfredsstille nikotinsuget ditt hvis du har valgt en engangsvape med nikotin.

Hvilke smaker er det for engangs vape?

En stor fordel med å bruke en engangs vape er at du kan teste ulike smaker på en enkel og relativt billig måte. Det kommer stadig nye smaksprofiler med eller uten kjøling. Du kan velge mellom klassiske smaksprofiler i engangsvapen som Tobakk, Menthol & Frukt. Vi har også spennende smaksprofiler som dessert-e-juice, sur- og søtlemonader og ferske mynteblandinger. Vi tilbyr stort sett alle smaksprofilene du måtte ønske i vårt utvalg av engangsvaper.

Hvor lenge varer en engangs e-cigg?

Alt avhenger av hvordan du vaper. Hvis du er en person som røykte før og gikk over til engangs e-sigaretter, kan det hende du trenger litt flere drag enn en som velger et nikotinfritt alternativ kun for smaken eller opplevelsen. Noen engangs e-sigaretter inneholder 300 drag og noen så mange som 600 drag (og alt i mellom). Imidlertid har de aller fleste engangsvape ca 600 drag. Det er i stor grad brukeren selv som bestemmer hvor mange drag engangs-elsiggen holder - Hvor lange drag du velger å ta, hvor intensivt og hardt du damper. Det store flertallet av engangs-esigg inneholder 2ml e-væske, så det er batteriet og fordamperhodet som bestemmer hvor intensivt e-væsken din fordampes.

Finnes det nikotinfrie engangs vape?

Ja, vi tilbyr engangsvape uten nikotin. Et av våre mest etablerte merker, Riot Bar tilbyr engangs e-sigaretter i nikotinfritt format. Her finner du smaksprofiler fra frukt, bær, mynte og tobakk. Nikotinfri engangsvape kan være perfekt for de som ønsker å slutte å røyke, men som samtidig trenger følelsen av damp for å lette suget. Det kan også være fint bare for smaken eller om du vil krydre festen med noe ekstra.

Alle våre engangsvaper er selvfølgelig tobakksfrie.

Hva gjør jeg når engangsvapen går tom?

Din disponible e-sigg er en forbruksvare og må sorteres som elektronisk avfall, siden det meste av engangsvapen din er et batteri. Du kan se nærmere på hva som gjelder for deg og regelverket i din kommune/by. Det finnes innovative løsninger for å redusere avfall og miljøpåvirkning, for eksempel har Riot bar en fullt gjenbrukbar engangs vape som kan tas fra hverandre og kildesorteres. Vi tror dette er fremtiden og er overbevist om at vi vil se lignende og kanskje forbedrede løsninger for e-sigarettindustrien.

Bruk av en engangs vape har imidlertid ingen innvirkning på miljøet, da det kun frigjøres vanndamp.

Kan jeg kjøpe engangsvape i butikk?

Ja det kan du. Du finner vår engangsvape i alle våre butikker. Du kan lese mer om hvor vi er og hvor du kan kjøpe din engangs e-sigg her!

11 Produkter

Set Descending Direction
per side