About-us-banner

Om Oss

Norse Vape AS er en total leverandør av e-sigaretter og e-juice for privatpersoner, men er også en distributør. Selskapet har tidligere brukt navnet iSmokeKing på sine butikker, men har nå valgt å endre navn til NorDamp. Navneendringen på våre fysiske butikker skjedde i august 2020. Den første butikken som åpnet under det nye merkenavnet, NorDamp, var vår nye butikk i Kongsvinger som åpnet 11. juli 2020. Vår butikk i Halden har en fysisk butikk, men er i tillegg hovedlageret som distribuerer alle våre egne butikker i tillegg til våre samarbeids-butikker. Norse Vape AS er Norges ledende aktører innen elektroniske sigaretter, e-juice og andre dampe relaterte produkter.
om-image-01_1
om-image-02_1

Forbrukersikkerhet er avgjørende

Hos våre 19 fysiske utsalgssteder rundt i Norge kan du prøve hele vårt utvalg av e-juicer gratis, samt få veiledning av våre dyktige ansatte, eller du kan bestille alt du trenger her på nettet og motta produktene hjem i postkassen. Praktisk, ikke sant?

Din sikkerhet som forbruker er av avgjørende betydning for oss, og våre team bestående av kunnskapsrike vaping-fagfolk står klare til å veilede deg gjennom funksjoner, sikkerhet og drift av enheten din. Dette være om du tar kontakt med oss via telefon, e-post, facebooksider eller vårt on-site support system, så vil vi stå klare til å hjelpe og veilede deg. Du kan også møte oss direkte i en av våre 19 butikker rundt omkring i Norge. Kundesupport er viktig for oss.

Børs informasjon

NorDamp er børsnotert i Sverige under navnet Norse Impact (NORSE) sammens med snus selskapet maxsnus.no

Flere av våre kunder er også aksjonærer i Norse Impact. Ønsker du å investere i NorDamp finner du mer informasjon på Nordnet.

 

Firma: Norse Vape AS

Organisasjonsnummer:: 817 187 242

Telefon: +47 912 22 226 (Administrasjon, ikke til butikk)

E-post: kontakt@nordamp.no

 

For kontakt til en av våre dampebutikker finner du dette på våre butikker

For mer informasjon om å bli forhandler besøk “Forhandler”