E-juice

Vi i Nordamp tilbyr et av Nordens bredeste utvalg av e-juice. Hos oss finner du alt fra ferdigblandet nikotinfrie 10ml e-juice til ingredienser å blande din egen e-væske. Blant e-væskene finner du massevis av smaker, nikotinstyrker og nikotinfrie alternativer. Vi er derfor sikre på at du vil finne noe du liker og være fornøyd med din vapingopplevelse.

Dampen som produseres av en damper gir ikke fra seg noen ubehagelig aroma og lukt. Dampen legger seg heller ikke like lett på veggen eller på klærne. Det finnes for tiden også e-juice-alternativer med smak og lukt av tobakk, men heller ikke her er lukten like sterk som om du skulle røyke en tradisjonell tobakkssigarett.

Hva er e-juice?

E-juice som også kalles e-væske og dampvæske, er selve materialet og væsken som fordampes i en damper. Sammenlignet med en tobakkssigarett er det ikke så mange farlige stoffer som brennes. Ifølge en tidligere studie fra Storbritannia påpeker det at det er mer enn 95 % færre skadelige stoffer i motsetning til røyketobakk. Du kan lese rapporten her.

Alle e-juicer er en blanding av basevæske, som i seg selv består av vegetabilsk glyserin kjent som VG og propylenglykol kjent som PG. I tillegg til basevæsken tilsettes også destillert vann og ulike aromaer for å gi smak til e-væsken. Etterpå, hvis du har lyst, kan du også blande inn nikotinen.

Både vegetabilsk glyserin og propylenglykol er vanlig brukte tilsetningsstoffer i matvarer du finner i dagligvarebutikken.

E-juice med smak fra Norge

Blant vårt utvalg finner du også e-juicer som er laget i Norge med noen av de vanlige bærene og fruktene fra Norge.

Her finner du også vårt eksklusive merke Norse, som for tiden har shortfills med smak av stikkelsbær, kirsebær, bringebær, eple og mye mer. Blant disse shortfillene er det også andre kremete smaker som kaffe latte, kaffe macchiato, vaniljesaus og mer.

10ml E-juice og Nicsalt

En vanlig variant av e-væsken er da 10 ml e-juice. Dette er en ferdigblandet e-juice som du bare må fylle dampen med. Disse er også tilgjengelige med eller uten nikotin og kan variere mellom 0mg, opptil 20mg per milliliter.

Disse inneholder de samme ingrediensene som de andre formene for e-juicer. Men på grunn av en tidligere lov fra EU er den ferdigblandede e-juicen med nikotin begrenset til maksimalt 10ml flasker.

Norsk lovgivning tillater ikke salg av nikotinholdig ejuice pdd.

Nicsalt

En annen vanlig variant av e-juicen er, selv i dagens situasjon, nic-saltet. Denne kommer også i en 10ml flaske og er ferdigblandet. Forskjellen her er at de vanligvis kommer med 18mg eller 20mg nikotin per milliliter. Nikotinen her er også kjemisk annerledes og utvinnes direkte fra tobakksbladene.

Denne varianten av nikotinen tas også opp av kroppen på en annen måte og er lettere for kroppen å absorbere raskere slik at du lettere kan få samme nikotininnhold med høyere styrke og færre drag.

Disse produktene tilbys dessverre ikke i Norge pga lovgivningen.

Shortfill

Shortfill-flasken er den desidert vanligste e-væsken på markedet blant de som ønsker å blande sin egen e-væske. Disse kommer derfor halvt ferdigblandet og har en ekstra plass i flasken for å bare blande inn ekstra basevæske eller nicshots.

Du kan vanligvis finne shortfill-flaskene i 60 ml og 120 ml flasker. (Fylt med 50ml eller 100ml e-væske) Skal du ikke blande inn mer basevæske eller en nic shot, kan aromaene bli mer konsentrerte enn tiltenkt og derfor gi en sterk smak. Det er imidlertid fortsatt mulig å bruke den ublandet.

Longfill

Longfill e-væsken er, som navnet antyder, en blanding som ligner shortfillen. Men med longfill får du kun aromaen som er blandet i PG. Flaskene kommer også hit i stor grad kun i 60ml, som så er forhåndsfylte med 20ml.

Deretter blander du inn basevæsken og eventuelle nicshots selv for å justere VG/PG og nikotininnholdet. Fordi du har mer plass til å blande selv, kan du tilpasse disse nivåene enda mer enn shortfillene, som er nesten helt ferdige.

Bland din egen e-væske

Skulle du føle deg tvunget til det, er det selvsagt også mulig å blande din egen e-væske. Du kjøper da basisingrediensene som basisvæsken, aromaer og eventuelle nicshots.

Aromaene vi markedsfører for bruk i blanding av e-juicen er da allerede blandet med PG og vil påvirke VG/PG-forholdet i e-væsken.

Når du har valgt dine ingredienser, smaksprofil og nikotinstyrke er det selvfølgelig også tilbehør du kan bruke når du skal blande. På markedet finner du bl.a. tomme e-juicebeholdere, pipetter, sprøyter, begre og mye mer som kan være nyttig for å blande din hjemmelagde e-væske.

Har du spørsmål om e-væske?

Uansett hvilke bekymringer du har, f.eks. om det gjelder hvordan du kan blande din egen e-væske eller om du lurer på hvilken e-juice maskin din kan bruke, kan du alltids kontakte oss!

Du kan alltid nå oss på 46120000 eller gjennom skjemaet øverst på siden og du får snakke med en av våre vape-eksperter som kan hjelpe deg å lete etter en løsning sammen!

Produkter 1-48 av 629

Set Descending Direction
Page
per side