Tanker

Hos oss på Nordamp finner du kun tanker fra veletablerte varemerker på markedet. Vi har et stort utvalg av ulike RTA-, RDA tanker og selvsagt vanlige vaporizer/clearomizer tanker. Disse kommer i alle tenkelige former, farger og design som gjør at du finner en tank som passer deg og din vape.

Hva er en tank?

En tank er selve beholderen for e-væsken som monteres oppe på selve vape enheten. I tanken finner du fordamperen, som på engelsk kalles for “coil”, som trekker til seg e-juicen ig via den fuktige bomullen produserer damp når den tilføres strøm. E-juice tankene du finner på markedet kan romme alt fra 1ml og helt opp til 8ml e-væske!

Bytte av tank

Lurer du på, eller behøver du å bytte tank er det viktig å sørge for at den passer din vape. E-sigg tankene kommer i veldig mange ulike former og design som ikke passer alle e-sigarettene på markedet. De kan skille seg mye på størrelsen i gjengesettene, hvor strømmen går til fordamperen og hvilken strøm coilene til tanken er tilpasset for.

Skulle du derfor være usikker, så kan du alltid kontakte en av våre eksperter. Du kontakter oss på telefon 46 12 00 00 eller alternativt via kontaktskjemaet ovenfor.

Forskjellige e-sig tanker

På markedet finner du mange forskjellige ulike type vape tanker. E-juice tanken kalles også iblant for atomizer, clearomizer eller vaporizer og blant disse finner du vanlige vaporizers, RDA-, RTA tanker og vape pods.

Vaporizer / Clearomizer

Den klassiske benevelsen for e-sigarett tanken er Vaporizer eller Cleaomizer og er den vanligste tanken på e-sigarett markedet. Disse finner du vanligvis i bruk for vape penner eller visse box mods. I vaporizer og clearomizer tankene monterer man ferdige coiler og skrur enkelt tanken på plass oppe på vapen.

RDA Tank

RDA tanker eller Rebuildable Dripping Atomizers er en type tank hvor man til forskjell fra den vanlige vaporizeren vikler sine egne coiler. Dette gjør at man får mer kontroll over motstanden i fordamperen, som påvirker spenningen og strømmen som går igjennom coiler og som dermed påvirker fordampingen av e-væsken.

Disse RDA “tankene” har ingen større e-juice beholder, men er designet for å dryppe e-væske direkte mot bomullen i coilen. Dette gjør man alt ettersom og under bruken av vapen. Derfor kan disse være vanskeligere å ta med seg på farten og passer best til hjemmebruk, siden man behøver å fylle på e-væske oftere.

RTA Tank

RTA tanken eller Rebuildable Tank Atomizer etterlikner RDA tanken der man vikler sine egne coiler med bomull og metalltråd av f.eks nichrome. Forskjellen er at på disse tankene har man en større e-juice beholder og man behøver derfor ikke dryppe i e-væske mellom bruk av e-sigaretten.

Pod

En pod er en type tank eller komponent som er en kombinasjon av munnstykke, tank og coil. Disse tankene fungerer litt anderledes enn en vanlig tank på den måten at den ikke behøver å skrus fast på e-siggen, men bare klikker den enkelt inn i vapen.

På noen av podden kan du som på en vanlig tank bytte coilen direkte i podden og denne sitter enkelt plassert på undersiden av podden.

Har du noen spørsmål?

Har du noe som helst du lurer på, f.eks hvilken tank som passer din vape eller om det du lurer på er noe helt annet innen vaping så behøver du ikke føle deg usikker. Vi er her for å hjelpe deg.

Du kan alltid kontakte en av våre vape eksperter på telefon 46120000 eller via kontaktskjemaet ovenfor, så finner vi en løsning sammen!

46 Produkter

Set Descending Direction
per side