Vilkår og betingelser

1.1) www.nordamp.no (Nettstedet) eies og forvaltes av Norse Vape AS i Norge.

1.2) Disse vilkårene fastsetter vilkårene mellom deg (kunden) og www.nordamp.no

1.3) Din bruk av denne nettsiden og enhver tjeneste som er tilgjengelig på nettsiden innebærer at du aksepterer disse vilkårene i sin helhet.

1.4) Du bør ikke bruke dette nettstedet hvis du ikke godtar disse vilkårene i sin helhet. Vennligst les vilkårene nøye før du bestiller produkter. Du erkjenner at ved å godta vilkårene, godtar du å være bundet av vilkårene og betingelsene. Det anbefales at du skriver ut og beholder en kopi av disse vilkårene.

2.1) For å kjøpe produktene fra www.nordamp.no, må du opprette en kundekonto på www.nordamp.no ved å fylle ut onlineregistreringen.

2.2) Ved å fylle ut det elektroniske registreringsskjemaet for å opprette en kundekonto, samtykker du samtidig til at www.nordamp.no utfører verifikasjons- og sikkerhetsprosedyrer med hensyn til informasjonen som er oppgitt i det elektroniske registreringsskjemaet.

2.3) Du bør alltid kontrollere at kontaktinformasjonen du oppgir er riktig før du oppretter en kundekonto eller går videre til betaling.

2.4) Du er ansvarlig for å oppbevare ditt eget brukernavn og passord, der det kreves tilgang til kundekontoen din. Du bør sørge for at du lagrer brukernavnet og passordet ditt sikkert, og at detaljene som kreves for å få tilgang til kundekontoen, ikke leveres til en annen part.

2.5) Som kunde er du ansvarlig for din kundekonto og handlinger som er tatt i den. Hvis du er klar over eller mistenker at brukernavn og passord eller andre opplysninger knyttet til kundekontoen din hos oss er blitt kjent for en tredjepart, bør du umiddelbart informere oss. E-post: support@nordamp.no

2.6) Vår nettside er kun beregnet for bruk av voksne. Ved å bestille fra www.nordamp.no for kjøp av produkter garanterer du at du er minst 18 år gammel.

2.7) Ved å bestille med www.nordamp.no for kjøp av produkter garanterer du at du er juridisk i stand til å inngå bindende kontrakter, og denne handlingen er på ingen måte forbudt i henhold til gjeldende lov i landet du befinner deg i for øyeblikket. Å akseptere disse vilkårene er en betingelse for kjøp av produktene.

2.8) Vi forbeholder oss retten til å begrense eller fjerne din tilgang til denne nettsiden om du bryter disse vilkårene. Slike begrensninger eller fjerning vil finne sted uten forvarsel eller forklaring der vi anser det som passende eller nødvendig.

Vi tar ditt personvern seriøst. Vi overholder personopplysningsloven og GDPR. For ytterligere informasjon vennligst se vår personvernpolicy.

4.1) Vi gjør vårt ytterste for å sikre at prisene som vises på vår nettside er riktige. Men hvis det oppdages en feil i prisen på et produkt, forbeholder vi oss retten til enten å kansellere bestillingen eller kontakte deg for å ordne betaling av eventuell ekstra beløp som skal betales eller refunderes eventuell overbetaling fra deg (som gjeldende). Behandlingen av en bestilling kan kanselleres eller rettes opp av oss når som helst opptil selve forsendelsen av den aktuelle bestillingen og eventuelle relaterte elementer.

4.2) Vi forbeholder oss retten til å endre alle produktpriser uten varsel.

4.3) Tittel i produkter bestilt fra oss, overgår ikke til deg før vi har mottatt og behandlet en gyldig betaling, og at betalingen er behandlet og akseptert, og bestillingen din er sendt.

5.1) Når du foretar en bestilling, mottar du automatisk en bekreftelses-epost fra oss for å bekrefte bestillingen. Bestillingen din er et tilbud laget til oss for å kjøpe varene som er angitt i bestillingen.

5.2) Ditt tilbud aksepteres kun av oss når vi har sendt deg en e-post for å bekrefte forsendelsen av bestillingen din.

5.3) Produktspesifikasjoner som ikke er inkludert i sendings e-post, er ikke inkludert i bestillingen og kontrakten mellom deg og oss.

5.4) Vi forbeholder oss retten til å forsinke eller nekte bestillinger hvor en transaksjon inneholder ufullstendige opplysninger eller detaljer som ikke kan verifiseres eller hvor det er mistanke om svindel.

5.5) Hvis vi ikke klarer å fastslå disse detaljene eller løse disse problemene, vil det bli full refusjon mot kortet som ble brukt på kjøpstidspunktet. Ingen annen form for tilbakebetaling eller kreditt vil bli tilbudt, heller ikke refunderes det til tredjepartskort eller -konto.

5.6) Beløpet fra din ordre blir først reservert når bestillingen legges inn, når ordren er sendt vil beløpet bli trukket fra din konto.

6.1) Alle bestillinger mottatt av oss leveres med forbehold om tilgjengelighet.

6.2) Vi forbeholder oss retten til å sende produkter på et senere tidspunkt (opptil 28 dager etter kjøpet) der bestillingen ikke er på lager på kjøpstidspunktet. I denne situasjonen vil du bli kontaktet. Vennligst tillat 28 dager for levering (fra datoen for bestilling) før du rapporterer bestillingen som ikke levert.

6.3) Vi kan ikke holdes ansvarlig for forstyrrelser i frakt som skyldes industrielle tvister eller handling utenfor vår direkte kontroll. Hvis en slik forstyrrelse oppstår, vil du bli tilbudt levering via et alternativt leverings- eller oppfyllelsesfirma eller full refusjon.

6.4) www.nordamp.no representerer ikke eller garanterer at nettstedet eller produktene som er tilgjengelig for kjøp på nettstedet, er hensiktsmessig eller lovlig på steder utenfor Norge, eller at produktene og / eller leveransene er i samsvar med lov eller forskrifter av gjeldende lokal lovgivning som du for tiden befinner deg i.

6.5) Produkter du handler på www.nordamp.no sender fra Norge og sendes kun til adresser i Norge. Vi sender ikke varer ut av Norge.

6.6) Hvis du velger å få tilgang til Nettstedet og foreta kjøp av produktene fra et sted utenfor Norge, er du ansvarlig for å overholde alle gjeldende lokale lover.

6.7) Hvis du mislykkes i å hente pakken, og den blir returnert til oss tar vi et gebyr på 300NOK.

7.1) I henhold til Forbrukerkjøpsloven har du rett til å avbryte kjøpet. For å utøve denne rett må du imidlertid varsle oss skriftlig ved å sende e-post til kontakt@nordamp.no innen 14 virkedager fra dagen etter at du mottok varene dine.

7.2) Som nevnt ovenfor skal varsel om kansellering være skriftlig, en telefonsamtale er ikke gyldig kansellering.

7.3) Ingen rett til kansellering, tilbakebetaling eller retur finnes under Forbrukerkjøpsloven når du har brukt produktet ditt, med mindre produktet er defekt og du returnerer det av den grunn.


7.4)
Varer som er forseglet eller krympet inn, og dette er fjernet, kan kun returneres dersom de er defekte.

7.5) Ingen avbestillingsrett eksisterer for varer som inneholder flytende, personlige varer eller varer som er intime i deres natur eller varer der det kan være hygieneproblemer, med mindre det er defekt. Vær oppmerksom på at eventuelle gjenstander som er brukt, ikke kan returneres av hygieniske årsaker.

7.6) Hvis en del av ditt sett ikke virker, vennligst kontakt oss for en erstatning under garantien.


7.7)
Du skal inspisere produktene umiddelbart etter mottak og skal varsle oss innen 7 virkedager etter levering via e-post, hvis produktene er skadet eller det mangler elementer. Hvis du ikke klarer det, skal du anses å ha akseptert produktene.

7.8) Vi tilbyr en 30 dagers tilbakebetalingsgaranti fra kjøpsdatoen på de fleste produktene. Alle avkastninger må mottas innen 30 dager etter at betalingen er utført i originalemballasjen med alt tilbehør og dokumentasjon med originalemballasje. På grunn av strenge helsestandarder kan vi ikke refundere eller erstatte noen åpne patronpakker eller engangsprodukter. Også vi kan ikke refundere eller erstatte et produkt som inneholder væske, selv om de er i originalemballasje og ikke åpnet. Fraktkostnader kan ikke refunderes, og du må betale for returforsendelse.

7.9) Produkter må mottas av vår avkastningsavdeling innen 30 dager etter at betalingen er foretatt for å få tilbakebetaling. Adresse for returavdelingen vil bli sendt til e-postadressen din, og den kan også bli funnet på skjemaet RMA (Returned Merchandise Authorization).

7.10) Vennligst følg følgende fremgangsmåte for alle returer til oss:

7.10.1) Skriv en e-post til kontakt@nordamp.no som beskriver hvorfor du vil returnere produkt, og en av våre kundesupportrepresentanter hjelper deg gjerne.

7.10.2) Et RMA-nummer vil bli utstedt, og du vil skrive det nummeret i RMA-skjemaet som du vil motta skjema fra oss via e-post sammen med RMA-nummer. Vennligst legg ved RMA-skjemaet til produktene du returnerer til oss. Hvis du returnerer produktet fordi det er defekt, vennligst oppgi feil eller mangler.

7.10.3) Alle utvekslinger og erstatninger krever et fullstendig godkjenningsskjema for returvarer (RMA), med mindre det er angitt. Retur må mottas innen fjorten kalenderdager etter innlevering av ditt RMA-skjema. Unnlatelse av å returnere varer innen denne perioden vil ugyldiggjøre retten til å bytte og returnere i fremtidige tilfeller.

7.10.4) Ompakket produktet i originalemballasjen, inkludert tilbehør, brosjyrer, manualer, garantier eller garantier som fulgte med produktet. Dessverre vil vi ikke kunne gi tilbakebetaling der produktet er i en ufullstendig tilstand.

7.10.5) Hvis den originale emballasjen rundt produktet har blitt skadet eller ødelagt, utsteder vi kun refusjon dersom produktet returneres på grunn av mangel. Hvis den originale emballasjen til et defekt produkt har blitt skadet eller ødelagt, bør du sørge for at det returnerte produktet er tilstrekkelig pakket for forsendelsen tilbake til oss.

7.11) Vennligst tillat 1-2 uker for å behandle refusjoner for å gjenspeile når vi mottar produktene.

7.12) Du er ansvarlig for å betale eventuelle fraktkostnader eller fraktkostnader som oppstår ved retur av produktet.

7.13) Produkter skal sendes via registrert levering. Hvis du returnerer produktene etter kansellering, har vi rett til å trekke fra kostnaden for produktene fra deg.

7.14) Vi utsteder ikke refusjoner for gjenstander som er tapt eller stjålet i transitt til oss.

7.15) Når en retur går tapt eller blir stjålet i transitt til oss, bør du kreve erstatning fra firmaet som sendte forsendelsen.

7.16) Hvis du unnlater å returnere et produkt til oss, kan vi gjøre ordninger for å få produktet samlet fra deg. Kostnaden for denne samlingen vil bli sendt videre til deg.

7.17) Ubrukte produkter kan returneres raskt av kundene til vår adresse som er oppført på slutten av disse Avbestillingsrettighetene, Returns og Refunds.

7.18) På grunn av ovenstående refunderer vi kjøpsprisen på et returprodukt innen 30 dager etter at du har mottatt skriftlig melding om din intensjon om å returnere produktet.

7.19) Vær oppmerksom på at vi ikke vil refundere noen kurertjeneste, over natten eller ekspedisjonselement av eventuell leverings- eller portoavgift.

Vi forsøker å svare på alle kunders klager eller spørsmål innen fem virkedager.

Hvis du opplever en feil med et produkt, kan det returneres til oss underlagt vår returpolicy ovenfor.

10.1) Alle garantier, representasjoner, betingelser og vilkår annet enn de som uttrykkelig er angitt her, uttrykt eller underforstått ved lov, felleslov, handelsbruk eller annet, og om det er skriftlig eller muntlig med hensyn til www.nordamp.no, Produktet og leveringen av bestillingen er herved uttrykkelig utelukket i den grad det er tillatt i henhold til loven.

10.2) NorDamp-produkter er garantert ved mangler i utførelse eller materialer.

10.3) Garantien dekker bare det opprinnelige produktet strengt under følgende betingelser:

10.4) USB-ladeapparat, USB-billader, UK-vegglader, EU-vegglader, US-vegglader er garantert i en periode på tolv kalendermåneder fra betalingsdagen og kan repareres eller erstattes etter eget skjønn opp til maksimalt en gang. Batterier er forbruksvarer og er garantert i tretti kalender dager fra betalingsdagen. Batterier er produsert til høyeste standard, men kan mislykkes eller degradere over en periode, spesielt hvis de brukes feil. Forventet levetid for et elektronisk sigarettbatteri er rundt 2-4 måneder eller med minst 150 ladersykluser, avhengig av bruk. Regelmessig utskifting av batterier anbefales for best mulig bruk. Bytte batterier kan kjøpes fra www.nordamp.no.

10.5) Garantien gjelder ikke for feil som skyldes feilaktig bruk, feilaktig eller utilstrekkelig vedlikehold, feilaktig lading eller bruk av alternative ladeadaptere eller uautoriserte modifikasjoner, inkludert bruk av e-flytende stoffer.

10.6) Påfyll er forbruksprodukter som ikke er omfattet av garantien på grunn av produktets forbruksevne, og for helse-og hygiene.

10.7) Garantier vil også være ugyldige dersom gjenstander ikke er brukt innenfor de oppgitte bruksinstruksene, og uten omhyggelig forsiktighet.

10.8) Skulle du ønske å returnere en vare på grunn av feil eller mangel, må du kontakte vår kundesupport på support@nordamp.no så snart feilen er funnet. Unnlatelse av å gjøre det eller fortsetter å bruke et element som er kjent for å være feil, vil ugyldiggjøre din rett til en erstatning. For å se spesifikke regler angående avkastning, se vår Returpolicy.

10.9) Alle utvekslinger og erstatninger krever en fullstendig godkjenningsskjema for returvarer (RMA), med mindre det er angitt. Returneringer må mottas innen fjorten kalenderdager etter innlevering av ditt RMA-skjema. Unnlatelse av å returnere varer innen denne perioden vil ugyldiggjøre retten til å bytte og returnere i fremtidige tilfeller. For å se spesifikke regler angående avkastning, se vår Returpolicy.

10.10) www.nordamp.no forbeholder seg retten til å nekte enhver utvekslingsforespørsel som ikke vesentlig tilfredsstiller våre krav eller vilkår.

10.11) Garantier gjelder kun for produkter kjøpt på www.nordamp.no. Ethvert produkt som er kjøpt på andre steder eller nettsteder, dekkes ikke av noen garanti.

11.1) Når innhold og informasjon er oppgitt på nettsiden uten kostnad, utelukker vi alt ansvar for slik innhold og informasjon.

11.2) Alle forretningstap (inkludert, men ikke begrenset til) tap av fortjeneste, inntekt, skade på goodwill, tap av andre kommersielle kontrakter, andre kommersielle muligheter er alle utelukket.

11.3) Alle indirekte, følgeskader eller spesielle tap eller skade er utelukket.

11.4) Alle andre tap eller skader som ikke er rimelig forutsigbare på tidspunktet for kontrakten mellom deg og oss, er også utelukket.

11.5) Alle tap knyttet til tap eller korrupsjon av data, databaser, systemer, programvare eller maskinvare er utelukket.

11.6) Disse vilkårene utelukker ikke eller begrenser erstatningsansvar for død eller personskade forårsaket av deg eller oss.

11.7) Disse vilkårene utelukker ikke eller begrenser ansvaret for svindel eller svindelaktig forvirring forårsaket av deg eller oss.

11.8) Disse vilkårene utelukker ikke eller begrenser ansvaret dersom dette er i strid med gjeldende lov for denne jurisdiksjonen.

11.9) annet tap som oppstår og hvorvidt det skyldes skade (herunder forsømmelse), kontraktsbrudd eller annet, selv om det kan forventes.

Vi skal ikke være ansvarlige for forsinkelse eller manglende forpliktelse i henhold til disse vilkårene og betingelsene dersom forsinkelsen eller feilen skyldes noen omstendigheter utenfor vår fornuftige kontroll, inkludert, men ikke begrenset til, handlinger av gud, krig, sivil lidelse eller industriell tvist.

13.1) Vi gir deg en lisens til å få tilgang til innholdet, informasjonen og tjenestene som finnes på vår nettside for personlig bruk.

13.2) Denne lisensen lar deg laste ned og cache (ved hjelp av nettleseren din) individuelle sider fra vår nettside.

13.3) Denne lisensen tillater ikke at du laster ned og endrer enkelte sider eller vesentlige deler av nettstedet vårt, eller gjør nettstedet tilgjengelig via et intranett, der nettstedet vårt eller en betydelig del av det er lokalisert lokalt på det aktuelle intranettet.

13.4) Vår nettside design, layout, innhold eller tekst kan ikke kopieres, redigeres eller manipuleres på annen måte uten vår eksplisitte skriftlige forhåndstillatelse.

13.5) Vår nettside kan ikke plasseres i rammesettet på et annet nettsted.

13.6) Tredjeparter har ikke lov til å “dype link” til sider på nettstedet vårt uten vår eksplisitte skriftlige forhåndstillatelse. Alle koblinger (med mindre det er uttrykkelig tillatt av oss) skal være til hovedindekssiden på nettstedet vårt. Videre bør innholdet i slike lenker, enten grafisk eller tekst, være misvisende, falsk, nedsettende eller på annen måte støtende.

13.7) Begrensningen på “dyp kobling” gjelder ikke for partnere som ønsker å sende kunder direkte til en bestemt side eller et produkt for å øke deres tilknyttede salg.

14.1) Alt innhold, databaser, grafikk, knapper, ikoner, logoer, oppsett og utseende er vår opphavsrett, med mindre det er uttrykkelig anerkjent som ellers.

14.2) Datautvinning, utvinning eller bruk av produktinformasjon fra vår nettside er ikke tillatt uten vår eksplisitte skriftlige forhåndstillatelse.

15.1) Hvor anlegget eksisterer, kan du gi vurderinger eller offentlig tilbakemelding på nettstedet til produkter som er kjøpt av deg, også kjent som brukergenerert innhold.

15.2) Hvor anlegget eksisterer, kan slik brukergenerert innhold leveres i forskjellige formater og medier. tekst, lyd, video og stillbilder.

15.3) Som en del av å gi dette innholdet til oss, samtykker du i å gi oss et verdensomspennende, uigenkallelig, ikke-eksklusivt og royaltyfritt lisens for å bruke, distribuere, redigere, oversette og omarbeide slikt innhold, etter behov, inkludert underlicensiering til andre parter.

15.4) Slike innhold skal ikke krenke noen annen parts immaterielle rettigheter. Videre skal innholdet ikke være ulovlig eller i strid med lovene i enhver jurisdiksjon der den kan vises.

15.5) Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som bryter eller risikerer å bryte disse vilkårene.

15.6) Vi skal imidlertid ikke påta seg noe ansvar for revisjon eller overvåking av brukergenerert innhold.

15.7) Eventuelle klager om slikt innhold av rettighetshavere eller enhver bruker eller besøkende på vår nettside, bør rettes til oss ved hjelp av våre kontaktopplysninger som er oppført på slutten av disse vilkårene.

Ved din bruk av nettstedet vårt hevder du oss og forplikter oss til å holde oss skadesløs til enhver tid nå og i fremtiden mot alle mulige krav i forbindelse med brudd på disse vilkårene. Slike erstatninger for å inkludere (men ikke begrenset til) alle kostnader lovlig og ellers, alle andre utgifter, skader eller bosetninger som oppstår som følge av brudd på disse vilkårene.
Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst uten å gi beskjed til deg. Slike varierte vilkår og betingelser gjelder automatisk for bruk av nettstedet vårt fra datoen for utgivelsen på nettstedet vårt.
Vi forbeholder oss retten til å tildele våre rettigheter og våre forpliktelser i henhold til disse vilkårene, uten å legge merke til deg. Oppdragsretten gjelder bare for oss og gjelder ikke på noen måte.
De foregående avsnittene, underpunktene og klausulene i disse vilkårene skal leses og tolkes uavhengig av hverandre. Skulle noen del av denne avtalen eller dens paragraffer, underpunkt eller klausuler bli funnet ugyldig, skal den ikke påvirke de resterende avsnittene, underpunktene og klausulene.
Manglende av oss til å håndheve eventuelle påløpte rettigheter i henhold til disse vilkårene, er ikke å bli tatt som eller anses å være et frafall av disse rettighetene av oss, med mindre vi anerkjenner fraskrivelsen skriftlig.
Disse vilkårene er mellom deg og oss. De gjelder ikke for eller fordeler tredjepart og er ikke avhengige av noen tredjepart.
Disse vilkårene angir hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss.
Når du opptrer som forbruker, er de lovbestemte rettighetene dine upåvirket.
Disse vilkårene skal tolkes og håndheves i samsvar med norsk lov og skal være underlagt norske domstolers eksklusive jurisdiksjon.

Norse Vape AS
Svinesundparken 1
1788 Halden

817 187 242

Disse vilkårene ble sist oppdatert 15. Juli 2020

Har du spørsmål eller bekymringer?

Selvsagt ikke nøl med å ta kontakt så tar vi en titt på tankene sammen! Du når oss på 46 12 00 00, alternativt via epost på support@nordamp.no! Du kan også sende inn spørsmål via skjemaet her.