Pods

Hos oss i Nordamp finner du også det kompletterende utvalget av pods til vårt brede utvalg av pod-sett. Du kan finne poddene i forskjellige motstander og former, som da er tilpasset spesifikke modeller eller merker av podvapes.

Hva er en pod?

En pod er den utskiftbare komponenten i en pod vape, som i seg selv er en kombinasjon av munnstykket, tanken og coilen. Med pod vapes er det heller ingen ekstra skruer eller komponenter som må skrus på ved bytte av pod. Du trekker ganske enkelt poden ut av vapen og setter så inn den nye podden.

Disse kommer ikke fylt med e-væske, men dette er noe du fyller på selv. Det finnes imidlertid unntak, hvor du for enkelte modeller også kan finne engangspodder som er forhåndsfylt med e-juice.

Hvis det smaker brent, kan du også bytte ut coilen direkte i poden på de fleste pods. I så fall sitter den på undersiden av poden og skrus fast på en enkel måte og er akkurat det samme som du gjør på en mer tradisjonell vape.

OBS! Før bytte av coilen i podden må du sørge for at e-væsken er tømt ut. Deretter kan du utføre utskiftningen. Skulle e-væsken lekke kan det irritere huden din og muligens gi problemer med sår!

Hvor lenge varer en pod?

Vanligvis varer en pod omtrent 1-2 uker, men dette varierer veldig avhengig av personlig bruk og vapebehov. Nøyaktig hvor lenge en pod varer, hvor mye e-væske som brukes og hvor brent coilen er derfor helt avhengig av hvor mye du bruker vapen.

Siden man med noen pods også har mulighet til å bytte ut coilen, kan du forlenge levetiden og bruken av poden ved kun å bytte ut coilen når det er nødvendig. Dette betyr at du ikke trenger å kaste hele podden hvis den smaker brent.

Fungerer podden min i andre podvaper?

Alle pods vi selger passer vanligvis kun til den spesifikke modellen den er produsert og designet for. Ettersom det er så stor forskjell i form og funksjon på alle podder, er det dessverre ingen universal pod som passer til alt.

Det finnes imidlertid unntak hvor f.eks. Uwell Caliburn Koko pods passer både til Caliburn-modellen og Koko-vapen fra Uwell.

OBS! Før du kjøper en pod bør du dobbeltsjekke at den passer til modellen din! Er du usikker på hvilken pod som passer til din vape, kan du alltid se på produktsiden for din e-sigarett, alternativt kan du alltid kontakte oss så finner vi en løsning sammen!

Hvordan fyller jeg poden min med e-juice?

På de fleste typer pods finner du en gummipropp som dekker hullet du fyller e-væsken i. Dette er vanligvis på siden av eller under podden. Nøyaktig hvor mye e-væske tanken rommer og hva minimumsvolumet som anbefales å fylle på er forskjellig fra pod til pod. På noen er det en liten indikasjon med tekst eller et merke på selve poden som viser minimumsnivå eller maksimumsnivå.

Hvilken juice fyller du en pod med?

Hvilken e-væske du fyller poden din med avhenger helt av coilen og spenningen som brukes i vapen og hva den er tilpasset for. For eksempel "direkte til lunge" (DTL), eller "munn til lunge" (MTL) vaping. Derfor kan VG/PG-innholdet som anbefales for din vape være alt fra 50/50 til opptil 70/30.

Vi anbefaler derfor at du alltid sjekker din vape sin produktside eller leser brukermanualen for å få den essensielle informasjonen for å sikre en best mulig vape opplevelse. Hvis du ikke finner hvilket VG/PG-innhold som passer for din vape, kan du kontakte oss så ser vi på det sammen!

Kan du fylle på engangspodder?

For noen pod vapes er det også mulighet for å kjøpe engangs pods, som også kalles pre-filled pods og prefillable pods. Disse kommer da ferdigfylt med e-væske. Dette betyr at du ikke trenger å fylle tanken med noe før bruk. Du åpner derfor bare pakken og installerer poden i vapen også er du klar til å fortsette dampingen i løpet av sekunder!

Lurer du på hvilken pod som passer til din vape?

Da kan du selvfølgelig kontakte våre vape-eksperter på support eller i butikk. Du kan nå oss på telefon 46 12 00 00, e-post til support@nordamp.no eller via skjemaet ovenfor her.

Du finner alle våre butikker og informasjon om dem på siden vår her.

Produkter 1-48 av 146

Set Descending Direction
Page
per side