Mod Batterier

Hos oss i NorDamp finner du flere forskjellige batterier tilpasset spesielt for bruk i dine vape mods. Disse batteriene brukes til mods som krever eksterne batterier og installeres derfor direkte i modden.

Vanligvis kreves det bare ett eksternt batteri for vape mods, men det finnes unntak der kraftigere og avanserte DTL vape mods kan trenge to eksterne batterier. Sjekk derfor alltid brukermanualen og produktinformasjonen.

Vi er veldig sikre på at du finner batteriet som passer for deg og din boxmod hos oss på NorDamp! Du finner batterier i alle størrelser og tilgjengelig i alt fra 18350, helt opp til 26650.

Litiumbatterier av høy kvalitet

Hos oss finner du kjente batteriprodusenter som har mange års erfaring innen batteriproduksjon. Disse batteriene er laget av Li-Ion (litium-ion) eller Li-Po (litiumpolymer) og er tilpasset for bruk i vape-mods der eksterne batterier kreves.

Når det gjelder valg av modbatteri, coil og alle elektroniske komponenter til vapen din, er det viktig å dobbeltsjekke at de er kompatible med hverandre. Det er da svært viktig å dobbeltsjekke spenningen, styrken og motstandene som strømmer gjennom vapen og at alle deler kan fungere sammen slik du har tenkt.

Skulle du føle deg usikker på hva som passer din vape, kan du selvfølgelig alltid kontakte våre vape-eksperter så finner vi en løsning sammen! Du når oss på 46 12 00 00, alternativt via epost til support@nordamp.no!

Oppbevar vape-batteriene dine trygt

Vi mener at oppbevaring av vape-batterier på en sikker måte bør tas ekstremt alvorlig. Siden den minste overfladiske skade kan forårsake alvorlig skade, anbefaler vi på det sterkeste at du følger disse retningslinjene.

Du bør aldri oppbevare batterier løst eller ha batterier løst i lommen. Skulle batteriet komme i kontakt med metall, for eksempel nøkler i lommen eller andre metallgjenstander, kan det skje at batteriet kortsluttes.

Skulle batteriet ventilere når det er i nær kontakt med kroppen kan resultatet bli alvorlige skader!

Derfor gjelder dette også modifikasjon av batteriet. Du bør aldri modifisere batteriet på noen måte, overfladisk eller elektronisk utover lading og installasjon i en vape.

Batteri Case

På markedet finner du også såkalte Battery Cases, som er veldig enkle, men ekstremt effektive for å oppbevare dine eksterne batterier på en sikker måte. Vi anbefaler derfor sterkt at du oppbevarer dine ekstra eksterne batterier i disse.

Batteri Wraps

For eksterne batterier finner du også såkalte «Battery Wraps», som er forskjellige hylstre laget av silikonlignende materiale som lett føres over og deretter krympes rundt batteriet. Dette bidrar ikke bare til et fargerikt utseende, men beskytter også mod-batteriene dine!

5 Produkter

Set Descending Direction
per side