Startsett

Vi på Nordamp tilbyr et omfattende utvalg av både enkle og avanserte startsett for vaping. Våre enkle startsett er perfekte for de som er nye til vaping eller de som foretrekker en mindre komplisert dampopplevelse, med brukervennlige enheter som gir tilfredsstillende smak og damp. På den annen side gir våre avanserte startsett mer kraft og fleksibilitet, egnet for de som søker en mer intens og tilpassbar vaping-opplevelse.

Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren vaper, og uavhengig av dine preferanser og behov, har Nordamp det ideelle startsettet for deg. Vi tilbyr produkter fra anerkjente merker i ulike former, farger og størrelser, og streber etter å levere den høyeste kvaliteten til de beste prisene.

Enkle Startsett

I vårt vape utvalg finner du enklere startpakker som passer like godt til nybegynneren som ekspertene innenfor vaping. Disse maskinene har ikke like stor produksjon av damp og smak som de mer avanserte e-sigarettene og krever derfor ikke like mye erfaring for å få den beste damp opplevelsen.

Disse enkle startsettene kan også omtales som “munn til lunge” (MTL) tilpassede esigaretter. Dette innebærer mer eller mindre at vapen har en lavere effekt og at de sjelden har avanserte eller spesielle innstillinger som f.eks temperatur på coiler, spenning eller forskjellige vape moduser.

Brukervennlige vape startpakker

Enkle vape startpakker finner du hos oss i alle mulige ulike farger, størrelser og typer slik at du enkelt kan finne en vape som matcher dine behov. Blant startsettene finner du vape penner, pod vape og box mods fra de mest velkjente merkene på markedet.

Vape startpakker på Nordamp

De enkle vape pakkene inneholder alt du behøver for å komme igang med vaping. Det eneste man behøver i tillegg er e-juicen med smak og eventuell nikotinstyrke som passer deg og dine behov best.

Den e-væsken som passer din vape best kan variere veldig mye utifra hvilken type og modell e-sigarett du bruker. Den anbefalte VG/PG blandingen kan variere veldig mye og det er noe som styres av spenningen og motstanden i fordamperen. Blandingsforholdet påvirker blant annet hvor tykk damp og smak e-væsken klarer å levere. De enkle startpakkene er ofte tilpasset for VG/PG innhold på 50% VG, 50% PG.

OBS! Vi anbefaler deg at du bløter til bomullen i coilen med e-juice og lar den stå for å dra til seg e-væsken før bruk. På denne måten unngår man den brente smaken. Dette kan du gjøre ved å fylle på tanken i e-sigaretten som vanlig og la den stå i ca 10 minutter før bruk.

Avanserte Startsett

Hos oss i Nordamp finner du også de mer avanserte e-sigarettene som også finnes i komplette vapepakker. Med disse avanserte startpakkene kommer alle komponentene allerede forhåndsinstallert i enheten, slik at du ikke trenger å tukle med andre tanker, coiler og batterier.

Med de enhetene som krever eksternt batteri, er dette noe som ikke er inkludert i pakken, men som må kjøpes separat. Det står imidlertid hvilke typer batterier som passer enheten direkte på produktsiden.

For å begynne å bruke dampen åpner du pakken, setter inn et ladet batteri (hvis den trenger et eksternt batteri), fyller tanken med e-væske og lar deretter bomullen absorbere e-juicen i ca 5-10 minutter. Så er det bare å begynne å dampe!

Hva er en avansert e-sig / DTL vape / DL vape?

En "Direct to lung" (DTL) / "Direkte Lunge" refererer hovedsakelig til effekten i en vape og damp produksjonen. Den er derfor sterkere i disse e-sigarettene og gir igjen en større damp- og smaksproduksjon. Disse har vanligvis en effekt mellom 20W og opp til 230W og man bruker da en sub-ohm coil mellom 0,2 - 0,4 ohm.

Fordi du får et varmere og større dampvolum, bruker du vanligvis en betydelig tykkere e-juice og et lavere nikotininnhold for å få samme nikotininntak. Det vil si at du bruker en e-væske med høyere VG konsentrat og som vanligvis er en 70% / 30% blanding av VG/PG.

Nordens ledende utvalg av DTL vapes

Vi i Nordamp tilbyr deg et bredt utvalg av de beste DTL vape-maskinene på markedet som kommer i alle tenkelige farger, fasonger og funksjoner. Du finner blant annet DTL-vapes fra markedets giganter som f.eks. Vaporesso, VooPoo, Oxva, Innokin og Uwell.

Hva er sub-ohm vaping?

Sub-ohm vaping betyr at motstanden i fordamperhodet er under 1 ohm. Ohmen eller motstanden påvirker hvor sterk effekt og hvor mye strøm som leveres til coilen. Den blir derfor høyere og gjør at dampen klarer å fordampe en tykkere e-væske som gir den myke og tykkere dampen.

Hva er forskjellen mellom MTL og DTL?

"Munn til lunge" (MTL) og "Direkte til lunge" (DTL) er to vanlige brukte begreper når det kommer til vaping og som faktisk refererer til effekten av vapen. Den store forskjellen her er da mengden damp og smak som produseres av dampen.

MTL-maskinene har lavere effekt og kan kun fordampe en tynnere e-væske med lavere innhold av VG (vegetabilsk glyserin). DTL-maskinene har høyere effekt og er i stand til å fordampe en tykkere e-juice som gir mer damp og smak.

Det er derfor vanskelig å anbefale det ene fremfor det andre, men er snarere helt og holdent en smakssak som avhenger av hva du foretrekker. Hvis du vil ha en opplevelse som ligner litt mer på å røyke tradisjonelle tobakkssigaretter, er MTL-vapes nærmere i følelse og mengde damp. Mens DTL-maskiner gir en mykere, noen ganger litt varmere og mer damp enn MTL.

Billige startpakker

Vi på Nordamp har som fokus å kunne levere den beste vape opplevelsen til den beste prisen. E-sigaretter til en billig pris faller ikke bare naturlig i smak for deg som kunde, men også naturlig i smak for oss. Du finner derfor e-sigaretter til en god pris uansett hvilken vape startpakke du kikker etter hos oss på Nordamp.

Har du noen spørsmål?

Om du har noen spørsmål eller ønsker hjelp med din nye eller gamle e-sigg kan du alltid kontakte oss på 46 12 00 00 eller via skjemaet her. Uansett hvilket spørsmål du har, så her vi her for å hjelpe deg for at du skal få den beste vape opplevelsen som overhodet mulig.

Produkter 1-48 av 63

Set Descending Direction
Page
per side