E-sigaretter

Hos oss finner du nedenfor et av Norges største utvalg av elektroniske sigaretter og tilbehør. I vårt sortiment finner du elektroniske sigaretter i alle former, farger og varianter. Vi tilbyr blant annet noen av de nyeste pennevapene, podvapene, engangsvapene med mer. Med vårt store utvalg av e-sigaretter er vi sikre på at du finner den dampen som passer deg best.

Vi slutter ikke å gjøre vårt beste etter at du har kjøpt varen din hos oss. Derfor hjelper vi deg gjerne før, under og etter kjøpet slik at du kan få den beste vape-opplevelsen. Hos oss finner du alltid kvalitets e-sigaretter til en god pris og vi gjør alt vi kan for å gjøre opplevelsen din bedre! Alle våre produkter er godkjent av ulike myndigheter og er produsert under kvalitetssikrede forhold slik at du kan føle deg trygg med ditt produkt fra oss.

Hva er en vape?

En e-sigarett, også kalt vape eller vapor, er en maskin som fordamper e-væske og brukes over hele verden som et alternativ til å røyke tradisjonelle tobakkssigaretter.

E-sigaretter kommer i alle forskjellige former, størrelser og styrker for å levere den beste vape-opplevelsen. Derfor finner du hos oss noen av verdens absolutt beste engangsvape, vapepenner, pod vapes og også de klassiske box mods.

Alle e-sigaretter fungerer forskjellig avhengig av hvilken type vape det er og derfor er det forskjellig hvordan man bruker den. Det kan innebære å trekke inn direkte, klikke på en knapp eller en kombinasjon av begge for å starte fordampningen.

På noen mer avanserte e-sigaretter er det også innstillinger som brukes til å justere gjeldende spenning, temperatur på fordamperen eller velge mellom forskjellige fordampningsmoduser. Disse passer best til den litt mer erfarne vaperen, da du vanligvis trenger å vite litt mer om de ulike komponentene som inngår i vapen.

Hvilke deler er i en vape?

På e-sigaretten finner du et batteri, selve “boksen” også kjent som mod, tank, spole som også er kjent som coil, munnstykke og noen ganger pod. Til de fleste e-sigaretter i vårt sortiment er det også mulighet for å kjøpe ekstra tilbehør under fanen over, det være seg tank, coiler, batterier eller annet som måtte trenges.

Batteriet

Batteriene som finnes i vapen er vanligvis spesifikt tilpasset bruk i en vape, hvor kapasiteten kan være opptil noen tusen mAh og kan vare fra hundrevis til tusenvis av drag! Dette avhenger helt av hvor stort batteriet er og varierer veldig fra vape til vape.

Modden

Modden som den kalles er selve karosseriet i vapen som holder batteriet og den elektroniske hjernen til vapen. Det er her du finner f.eks. mikrokontrolleren eller hjernen som styrer fordampningen i vapen og tilleggsteknologi. For eksempel om du må trykke på en knapp for å starte fordampingen, om strømmen i fordamperen skal pulsere og så videre.

Tank

Tanken til vapen er akkurat som det høres ut som, væskebeholderen for e-juicen og som deretter brukes under fordampningen. Størrelsen og formen på den varierer veldig mellom modellene og kan inneholde alt fra 0,5 ml opp til 5 ml.

Fordamper

Vaporizeren, som da kalles en coil på engelsk, er komponenten i vapen som er varmeelementet og fordamper selve e-væsken. Disse monteres direkte i tanken og er derfor nærme e-væsken, noe som gjør at bomullen som sitter i coilen blir gjennomvåt av e-væsken raskt og enkelt for å fordampe væsken på beste måte. Disse kalles også for fordamper eller brenner blant damperne.

Pod

En ny og stadig mer vanlig komponent er podden. Den er i seg selv er en kombinert del av munnstykket, spolen og tanken. Disse er vanligvis svært enkle å montere og klikkes kun direkte på plass i enheten og du trenger derfor ikke skru inn noen skruer for å erstatte den.

Ulike typer vape

Engangsvape

Den mest voksende typen vape på markedet i dag er engangs e-sigaretter. Disse har vokst de siste årene og er i dag tilgjengelig i et veldig stort utvalg av smaker med eller uten nikotin fra alle verdenshjørner.

Fordelen med disse er at de har svært enkle funksjoner og krever kun at du åpner pakken og drar inn et trekk. Så du trenger ikke rote med noen innstillinger eller knapper for å starte vaping.

Ulempen med disse er imidlertid at de kun er et engangsprodukt. Så du får alt mellom 400 til 800 drag, avhengig av personlig bruk, før du kaster produktet. Du kaster produkter akkurat som alle andre elektroniske dingser. Disse kan ikke fylles med e-væske eller lade batteriet, men når de går tomme kaster du produktet.

Vape Pen og Pod vape

Man har også vape pods og vape penner, som er en vanlig type e-sigarett. Disse får navnene sine fra utseende og funksjon, der vape-penner får navnet sitt fra design som etterligner en penn.

Mens pod-vaper er knyttet til poden deres, som er en utskiftbar komponent som er en samling av munnstykket, coilen og tanken.

Med disse e-sigarettene er det mulig å fylle på e-væske og lade batteriene for fortsatt bruk. Både vapepenner og podvapes kan brukes ved å ta et drag direkte eller trykke på knappen.

Box mod

Den mest klassiske typen vape som vanligvis man vanligvis tenker på når du tenker på en e-sigarett er box mod, som vanligvis forbindes med den typiske firkantede enheten. Fordelen med disse er at du vanligvis har større batterier og tanker så du slipper å fylle på med e-væske og strøm så ofte.

Med disse finnes det også modeller som du kan stille inn temperatur, strøm og ulike moduser for hvordan fordampningen foregår. Disse variantene anbefales hovedsakelig for den erfarne vaperen.

Hvorfor Nordamp?

Vi i Nordamp er en av de største vape-forhandlerne i Norden og brenner virkelig for å gjøre din vape-opplevelse så god som den kan bli. Derfor tilbyr vi deg alltid noen av de beste produktene fra kjente merker som er produsert under kvalitetssikrede forhold i verdensklasse!

Vi sørger også for å hjelpe deg dersom du har spørsmål før, under og etter kjøpet! Hvis du har spørsmål eller noe du kanskje vil ha hjelp med, er det bare å kontakte oss via 46 12 00 00 eller via et skjema her så ser vi etter en løsning sammen! Vi er også tilgjengelig på sosiale medier hvor du finner oss på Facebook her.

Produkter 1-48 av 156

Set Descending Direction
Page
per side