NorDamp Lillestrøm fyller 3 år

NorDamp Lillestrøm fyller 3 år

13. desember 2021
Posted in: Info

Lillestrøm har en kort, men unik historie og er et produkt av den industrielle revolusjon. Visste du at det var togbanen som gav Lillestrøm navnet sitt? I løpet av få år oppstod et bypreget tettsted nærmest fra et ingenting. Et meget sentralt tettsted med frakt muligheter av trelast for dampskip og tog. Lillestrøm har på mange måter en helt spesiell historie, i sterk grad knyttet til slit og arbeid, og kanskje den grå hverdagen. Men den viser en lokalbefolkning som ikke gav opp, og det er god grunn til å være stolt over innsatsen til forgjengerne i byen. Nå er Lillestrøm blitt en ganske stor by, med mange serverdigheter og i stor grad veldig sentralt for mange forskjellige industrier med Norges Varemesse som nå heter Nova Spektrum

Bare 9 dager før jul i 2018, åpnet NorDamp sin dampebutikk i Lillestrøm. Butikken ligger sentralt til med ort avstand til blant annet togstasjonen, Nova Spektrum og Lillestrøm Torv og ikke minst med en stor parkeringsplass rett utenfor inngangsdøren. Magnus Rasmussen er avdelingsleder for NorDamp Lillestrøm. Magnus er super flink med mennesker, ingen utfordring for stor eller for liten. Han har en fantastisk egenskap som han har tatt med seg fra Bartender yrket sitt – smak sammensetninger på e-juicen! Om noen leter etter en spesiell smak, så finner han frem alltid noe tilnærmet, om ikke bedre enn det du leter etter. Sammen med seg på teamet har han også Marita og Per. Sammen har de hjulpet mange til å stumpe røyken, og gir gode råd og veiledning. Etter at svenskegrensene stengte en periode, var det mange som fant veien til NorDamp Lillestrøm. At prisene var rimelige og i flere tilfeller billigere enn Sverige er for mange en positiv overraskelse.

Ett lite intervju med jubilanten måtte til, og Magnus stilte stolt opp og svarte med sin herlige rullende latter.

 

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp?

Jeg har jobbet her i overkant av 3 år.

 

Hva liker du best med jobben din?

Treffe kunder! Da jeg jobber mest alene i butikken er det koselig når det kommer fine kunder inn døra! Og når vi finner riktig utstyr og de kommer tilbake fornøyde, da liker jeg jobben min!

Hva er ditt beste jobb minne?

Ikke lett og svare på! Julebordet vårt er jo en høydare som vi gleder oss til hele året, det er super moro og treffe alle de andre som også jobber i NorDamp rundt om i landet! Ellers så må det være alle menneskene jeg har møtt, og vennene jeg har fått????

 

Hva har det siste året bydd på?

Uff første jeg tenker på var COVID LOCKDOWN…. Det var litt krevende med tanke på at vi ikke kunne ha kunder inn i butikk og alt av kundeservice skjedde over telefon og MSG.. Og trådløs betaling. Var mye ekstra jobb. Men vi fikk til det også=) Tålmodige og snille kunder som gjorde det mulig. Husker veldig godt dagen jeg kunne åpne døra og slippe alle inn igjen det var veldig flott!

 

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Freemax sine M3 Mesh coiler til MPro tanken! Smaken på de coilene der…❤️ Mmmhmmh!

 

Hva håper du det kommende året har å by på?

Batterier som aldri trenger og lades, tanker som aldri lekker og coiler som aldri svir seg! ????