NorDamp Trondheim fyller år!

NorDamp Trondheim fyller år!

17. november 2021

Trondheim er en fin miks av både kultur, historisk, student og turistby. Trondheim huser flere årlige festivaler som Pstereo, Olavsfest og Kosmorama. Nidarosdomen, Bakklandet og den folkekjære bybrua tiltrekker folk fra fjernt og nært til yrende folkeliv. Michelin stjerne restauranter og helt tilbakelenet trøndersk folkeslag, som er lett å komme i kontakt med, er med på å gjøre Trondheim til den byen det er.

I mai 2018 åpnet NorDamp sin dampebutikk i Trondheim sentrum. Der holdte NorDamp Trondheim til frem til 20. november 2020. Da flyttet butikken opp til Valentinlyst Senter, som ligger ved Tyholt Tårnet og NRK bygningen. Valentinlyst senter huser Trondheim eldste og største Vinmonopol, el-sykkel butikk Scushi, dagligvarebutikker og 25 andre butikker og virksomheter. Valentinlyst er en attraktiv bydel midt i smørøyet med korte avstander til E6, Ikea, turområder og serverdigheter.

Isabel jobber som avdelingsleder for NorDamp Trondheim, og med henne på laget er Michael og Johanna. Hun lover en heidundrende feiring. Alle betalende kunder får en Goodiebag fredag 19. november og 20. november.

20 november blir det servert kake & kaffe, og kanskje NDS kommer på besøk.

Hvor lenge har du jobbet i NorDamp?

Jeg har jobber her i over 2 år nå, og mange flere skal det bli!

 

Hva liker du best med jobben din?

Det er så mye! Jeg liker veldig godt samholdet vi har i avdelingen og hele bedriften, vi er ett fantastisk team. Jeg liker variasjonen jeg har i min arbeidshverdag og alle de takknemmelige kundene våre. Det er så vanskelig å velge en ting. Så liker jeg veldig godt kjøpesenteret vi er på.

 

Hva er ditt beste jobb minne?

Ett av mine beste jobb minner må være når vi åpnet avdelingen i nytt lokale på Valentinlyst Senter. Det var en stor stolthetsfølelse. Vi har blitt tatt veldig godt imot her av både kunder og andre virksomheter.

Hva har det siste året bydd på?

Alle har vel kjent på Covid i større eller mindre grad! For meg og mitt team har det bydd på varierte arbeidsoppgaver og ett større samhold på andre plan enn tidligere. Lengre og gode samtaler med nye bekjentskaper, kunder og venner.

 

Hvilket produkt klarer du deg bare ikke uten?

Akkurat nå er det juicene Sicko Blue og Kilo Dewberry Cream. Jeg har mange dampere både her og der. Alltid noen nyheter som blir favoritter

 

Hva håper du det kommende året har å by på?

Det er så mye! Jeg håper det kommende året byr på mange gleder, mange sosiale sammenkomster og fred. I jobbsammenheng håper jeg at den norske regjeringen får øynene opp for norsk forskning på e-sigaretter og internasjonal forskning. Jeg er meget positiv til det kommende året og jeg gleder meg til fortsettelsen!