NORSE City - Citrus Lemon Lime 100ml E-juice

Norse
269,00 kr
476 produkt/er på lager
SKU
1000721

- 100ml

- Frukt

- 60VG/40PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE City - Citrus Lemon Lime 100ml E-juice er den ultimate vapeopplevelsen som kombinerer friskhet, intensitet og et snev av norrøn mytologi. La oss introdusere deg for et produkt som ikke bare vil tilfredsstille smaksløkene dine, men også gi deg en uslåelig vapingopplevelse.

Denne e-juicen er laget med nøye utvalgte naturlige smakstilsetninger, som gir en autentisk og velbalansert smak av sitron og lime. Hver bluss vil fange essensen av friske, saftige sitrusfrukter.

Kombinasjonen av sitron og lime gir en perfekt balanse mellom syre og sødme. Dette gjør NORSE City - Citrus Lemon Lime perfekt egnet som en forfriskende smaksopplevelse, perfekt for hver dag og enhver anledning

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE City - Citrus Lemon Lime 100ml E-juice