NORSE City - Liquorice Fusion 50ml E-Juice

Norse
169,00 kr
773 produkt/er på lager
SKU
1000713

Liquorice Fusion e-juice fra NORSE City-serie. Denne e-juicen passer godt til DTL (Direkt Til Lunge) vaping.

  • Smak av søt lakris
  • VG/PG: 70% VG, 30% PG
  • Fylt til 50ml (Plass for 10ml ekstra basevæske eller nicshot)
  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE City - Liquorice Fusion er en smaksatt e-juice som vil gi deg en deilig smaksopplevelse av søt lakrisgodteri. Denne shortfill inneholder 50 ml e-juice og har en total kapasitet på 60 ml, slik at du kan tilsette 10 ml baseliquid eller nicshot etter ønske.

Med NORSE City - Liquorice Fusion kan du nyte den autentiske smaken av søt lakris i en dampform. Denne e-juicen er spesielt utviklet for å tilfredsstille dampere som elsker den delikate smaken av lakrisgodteri.


Vi er så stolte av å kunne presentere vår ferskeste nyhet vår egen juice linje NORSE

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE City - Liquorice Fusion 50ml E-Juice