NORSE Fjord - Blackcurrant Cherry 100ml E-juice

Norse
269,00 kr
475 produkt/er på lager
SKU
1000720

- 100ml

- Bær

- 60VG/40PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE Fjord Blackcurrant Cherry E-juice er en forfriskende og vanedannende e-juice som har fanget essensen av modne solbær og saftige kirsebær, e-væsken leverer en smaksopplevelse som tar sansene med på en uforglemmelig reise.

De håndplukkede solbærene gir en intens, syrlig og lett syrlig smak, perfekt balansert med de saftige kirsebærene som gir en søt og fyldig tone til blandingen. Hver dampsky omslutter smaksløkene dine med en kompleksitet som tar deg rett til de bærrike skogene langs de majestetiske fjordene.

Med 100 ml e-juice i hver flaske kan du nyte denne gode smaken i lang tid, noe som gir deg valuta for pengene.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Fjord - Blackcurrant Cherry 100ml E-juice