Pod Startsett

Pod vape er en nyere type vape som har blitt stadig mer vanlig på markedet de siste årene. Disse kommer i alle mulige former, farger, størrelser og funksjoner. I tillegg kan de også etterlikne både pen vapes og den klassiske box moden.

Hos oss i Nordamp finner du masse forskjellige pod vapes som er noen av de absolutt beste startpakkene, som ikke bare er enkle å komme i gang med, men som ikke har kompliserte innstillinger av watt, temperaturmodus eller behov for evt. eksterne batterier.

Alle våre startsett du finner i utvalget kommer med helt komplette vapes, slik at du ikke trenger å lete etter og kjøpe noen ekstra deler for å komme i gang. Det eneste som ikke følger med er diverse eksterne batterier eller e-juice.

Tiden for å komme i gang med disse vapene er mye kortere enn for de mer avanserte e-sigarettene. Du kommer enkelt i gang ved å åpne emballasjen, fylle tanken med e-væske og så la den stå i 5-10 minutter. Så er det bare å begynne å dampe!

Hva er en Pod Vape?

En pod vape har fått navnet sitt fra den kombinerte delen av munnstykke, coil og tank som da kalles en pod. En pod vape kan etterlikne en vape penn, box mod eller annen variant av e-sigaretten både i utseende og funksjonalitet. De fleste podvapes er imidlertid litt mindre, flate og passer diskret i lommen. Noe som gjør den til et godt alternativ å ha med seg på farten.

De aller fleste av pod e-sigarettene du finner på markedet i dag er av den enklere sorten hvor du f.eks. du trenger ikke stille inn noen innstillinger eller installere et eksternt batteri. Pod-vapen er tilgjengelig med både automatisk damping ved å trekke inn, en såkalt «fire button» som du holder mens du trekker inn, eller en kombinasjon av begge.

Disse er vanligvis tilpasset den såkalte "Munn-til-lunge" (MTL) vaping og kommer vanligvis med en høyere motstand på rundt 1ohm i coilen. Noe som gjør at damp- og smaksproduksjonen ikke blir like sterk.

Hva er en Pod?

En pod er den kombinerte delen i en damp av munnstykket, spolen og tanken. Disse er installert direkte i en flyttbar komponent og gjør hele opplevelsen av å endre, installere og fylle på e-sigaretten mye smidigere.

En annen stor fordel med poden er at du kan ha flere forskjellige smaker av e-væske i de forskjellige podene og enkelt bytte disse mellom trekkene om ønskelig!

Disse podene vanligvis i en multipakning og har forhåndsinstallerte coiler. Dette betyr at hvis den smaker brent, kan du enkelt åpne den nye poden, fylle opp med e-væske og så la den stå i 5-10 minutter og du er godt å gå klar til å begynne å dampe igjen uten å måtte bry seg med skift av fordamperhode og tømming av e-juice.

Billige podstartpakker hos Nordamp

Hos oss i Nordamp finner du ett av Nordens bredeste utvalg på startsett av podvapes. Du finner podvaper i alle slags farger, funksjoner og størrelser, slik at du finner garantert noe som passer deg.

Blant vårt store utvalg finner du de aller beste merkene på markedet. Alle produktene er godkjente produkter som er produsert under trygge forhold som er godkjent av ulike myndigheter og lover.

Podvapen min smaker brent, hva gjør jeg?

Skulle vapen din begynne å smake brent, er det fordi bomullen i vaporizeren har blitt tørr og brent, noe som gir den uønskede smaken. I så fall kan du bytte coilen på poden, som vanligvis er plassert nederst på poden. Fordamperhodet kan noen ganger også kjøpes separat, men er vanligvis inkludert i podpakkene.

Engangspod / Prefillable pods

På markedet finnes det også noen få såkalte engangspoder eller også kalt «prefillable pods». Dette er altså ferdigfylte pods med e-væske tilgjengelig med eller uten nikotin.

For å bruke disse podene åpner du bare emballasjen og klikker på poden i vapen og du er klar til å begynne å dampe igjen. Denne bruker du til den går tom for e-væske eller begynner å smake brent og kaster den som vanlig.

Trenger du hjelp eller tenker du på noe?

Da trenger du selvfølgelig bare å kontakte en av våre vape-eksperter via telefon, skjemaet eller i en av våre fysiske butikker rundt om i landet.

Kontakt oss på telefon via 46 12 00 00 eller skjemaet over så hjelper vi deg før, under og etter kjøpet slik at du får en best mulig vapeopplevelse.

44 Produkter

Set Descending Direction
per side