Fourfive - Biotic LGG mot IBS

Fourfive
200,00 kr
3 produkt/er på lager
SKU
1000647

Biotic LGG kan bidra til å lindre dine IBS-symptomer

Inneholder naturlige tarmbakterier

Ta 1 LGG-kapsel daglig (ideelt etter mat)

  • Lagervare - Forventet levering 1-5 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Fourfive Biotic LGG mot IBS

Er du lei av å slite med ubehagelige IBS-symptomer som forstoppelse, oppblåsthet, gass og diaré? Ønsker du å gjenvinne kontrollen over fordøyelsen og oppleve en forbedret tarmflora? Da er Biotic LGG-kapsler fra Fourfive det perfekte valget for deg!

Biotic LGG er et avansert kosttilskudd spesielt utviklet for å lindre IBS-symptomer. Ved å bruke to stammer av naturlig forekommende bakterier (Lactobacillus Rhamnosus og Bifdobacterium longum), bidrar hver kapsel til å gjenopprette balansen i tarmfloraen og fremme optimal tarmfunksjon.

Men Biotic LGG gjør mer enn bare å lindre umiddelbare IBS-symptomer, som forstoppelse, oppblåsthet, gass eller diaré. Dens evne til å forbedre fordøyelsen og styrke immunforsvaret er uvurderlig for helsen din. Ved å skape et sunt tarmmiljø forbedres næringsopptaket, noe som gir deg mer energi og velvære. Samtidig styrkes immunforsvaret ditt, noe som reduserer risikoen for infeksjoner og forbedrer kroppens evne til å forsvare seg mot skadelige mikroorganismer (potensielle patogener).

Ved behandling med antibiotika kan Biotic LGG være et uvurderlig hjelpemiddel for å opprettholde en sunn tarmflora. Antibiotikabehandlinger kan forstyrre den naturlige balansen i tarmfloraen som igjen kan føre til forskjellig tarmproblemer. Men med dette kosttilskuddet kan du forhindre antibiotikarelaterte problemer og støtte en raskere restitusjon.

Dosering

  • Ta 1 LGG-kapsel daglig (ideelt etter måltid)
  • Unngå inntak med eller umiddelbart etter varme drikker (dette kan svekke melkebakteriens virkning)
  • Er du usikker på hvordan eller når du skal ta Biotic LGG, ta kontakt med helsepersonell
  • Fourfive Biotic LGG er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Anbefalt dose bør ikke overskrides, og vi anbefaler alltid at du konsulterer helsepersonell før du starter et nytt kosttilskudd.

Gi deg selv en sjanse til å ta tilbake kontrollen over helsen din og leve livet uten å la IBS begrense deg. Prøv Biotic LGG-kapsler fra Fourfive i dag og kjenn forskjellen. Ta det første steget mot en sunnere og mer balansert tarmfunksjon – det fortjener du!

Kapslene inneholder kun ingredienser av høyeste kvalitet, og inneholder ingen konserveringsmidler eller unaturlige fyllstoffer.

Ingredienser: Lactobacillus Rhamnosus GG AT (LifeinU™), Bifidobacterium longum SP 54, Riskli ekstrakt (Nu-MAG™). Kapsel: Hydroksypropylmetylcellulose.

Mer informasjon
Merker Fourfive
Write Your Own Review
Du anmelder:Fourfive - Biotic LGG mot IBS