NORSE City - Citrus Lemon Lime 10ml E-juice

Norse
39,00 kr
538 produkt/er på lager
SKU
1000716

- 10ml E-juice

- Sitron, Lime

- 60VG/40PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE City Citrus Lemon Lime E-juice tar deg med på en smaksreise fylt med intensitet og livlighet. Med hvert drag blir du møtt av den naturlige syrligheten til saftige sitroner, som umiddelbart vekker liv til sansene dine. Den forfriskende limesmaken gir et perfekt komplement og gir en sprø og frisk følelse på tungen. Hver dråpe av denne E-juicen er nøye balansert for å gi en rik og autentisk smak, noe som gjør den til den ultimate e-væsken for din e-sigarett.

I tillegg er denne E-juicen nikotinfri og produsert for å sikre en trygg dampopplevelse.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 10ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE City - Citrus Lemon Lime 10ml E-juice