NORSE Fjord - Raspberry Blueberry 100ml E-juice

Norse
279,00 kr
293 produkt/er på lager
SKU
1000718

- 100ml E-juice

- Bær

- 60VG/40PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE Fjord - Raspberry Blueberry 100ml e-juice har en perfekt balanse mellom den naturlige sødmen til bringebær og blåbær. Den lar deg nyte den gode smaken uten å bli overveldende, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

Bringebærblåbær-e-juice kommer i en hendig 100 ml-flaske, som gir deg rikelig med e-juice å nyte uten å bekymre deg for at den går tom fort.

Enten du bruker en sub-ohm tank eller en pod enhet, NORSE Fjord - Raspberry Blueberry e-juice leverer enestående smak og damp skyer, noe som gjør den allsidig for alle vaping-stiler.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Fjord - Raspberry Blueberry 100ml E-juice